News

Yay or nay: Trouwjurk van H&M

Denk jij al na over je trouwdag? Veel meiden kijken al heel vroeg uit naar deze dag. Het moet tenslotte de mooiste dag van je leven worden! Met wie zal je trouwen? Waar zal je trouwen? Welke trouwjurk zal je aandoen? Meestal haalt iedereen alles uit de kast voor de trouwdag en wordt er flink wat uitgegeven… Maar wat als je niet veel geld hebt of er geen fortuin aan uit wil geven? Aan de trouwjurk hoeft het vanaf nu niet meer te liggen, H&M komt met een trouwjurk van $99! Wat vind jij: yay or nay?

Wil je graag trouwen maar wil je geen bakken met geld uitgeven aan één dag? Tot voor kort was het niet écht mogelijk, een trouwjurk is alleen al een rib uit het lijf. Het is namelijk al moeilijk om een jurk voor de bruidsmeisjes onder de €100 te vinden! H&M zorgt ervoor dat de kosten voor de trouwjurk geen probleem meer hoeft te zijn. Voor $99 bieden zij een bruidsjurk aan!

Dat is ook een nieuwe trend volgens experts: een budget bruiloft. Het is niet meer de droom van iedereen om de meest luxe bruiloft te hebben in een kasteel en te trouwen in de allermooiste jurk van drie maandsalarissen. Voor veel mensen is het ook prima om op maandagochtend naar het stadhuis te gaan. De jurk van H&M past goed bij deze nieuwe trend.


De H&M trouwjurk… Zie jij jezelf hierin trouwen?

De trouwjurk van H&M komt tot de vloer, en heeft een Grieks gevoel. De trouwjurk is aan het einde van de maand te koop in Engeland en Amerika. Helaas kun je de jurk niet passen voordat je hem koopt (of als je stiekem trouwjurken wil passen met vriendinnen), de trouwjurk hangt namelijk niet in de winkel maar wordt uitsluitend online aangeboden.

H&M is niet het enige budgetmerk dat trouwjurken op de markt brengt, Topshop was ze al voor en bracht in 2012 een heuse bruids-lijn uit. De designer van de lijn, Richard Nicoll, zei over de collectie: 'Ik vind het een super leuk idee om trouwjurken van Topshop uit te brengen, want ik wilde een jongere doelgroep aanspreken met coole ontwerpen. De jurken zijn nog steeds speciaal, maar niet onbetaalbaar zoals de meeste trouwjurken'. 

Of de jurk ook in Nederland verkocht zal worden is nog niet bekend.

De trouwjurk van H&M: yay or nay? Zou jij een H&M trouwjurk aandoen op jouw grote dag? Of vind je dat de trouwdag speciaal moet blijven en dat je er best wat geld aan uit mag geven?

Bron: dailymail, washingtonpost

Must reads 👀