Fashion

DIY: Givenchy chain-boots

We love de Givenchy Chain Boots, maar de prijs? Daar worden we een beetje misselijk van. Helaas zit een paar Givenchy Chain Boots er met onze bankrekening niet helemaal in. Gelukkig heeft Sharon van Style Chameleon daar een hele goede oplossing voor, ze maakte een hele leuke DIY voor de Givenchy Chain Boots en die deelt ze graag met Girlscene. YES!

Wat heb je nodig?
– Laarsjes met een kleine hak (zodat je niet op de ketting loopt)
– Een ketting
– Een leren koord,
– Een schaar
– Een sieraden tangetje
– Een extra knijptang
– Duct tape en
– Zwart tape 

– Knip de ketting in twee gelijke stukken die om de wreef van het laarsje passen.

– Knoop het ene uiteinde van het leren koordje aan de ketting.

– Plaats nu de ketting over de wreef en knoop het andere uiteinde van het leren koordje aan het de andere kant van de ketting vast. Doe dit onder de schoen langs, bij het stukje ruimte na de hak. Hierdoor zal je niet op de ketting lopen als hij aangebracht is.

– Knoop het leren koordje extra stevig vast.

– Plak nu het leren koordje aan de zool van de schoen vast met ductape (want dat is steviger) en ga daar weer overheen met zwarte tape zodat het minder opvallend is.

– Tadaaa! Je DIY chain boots zijn klaar. Het voordeel van deze DIY is, is dat als je de chain zat bent je hem er gewoon kan afhalen zonder dat je de schoen beschadigd! Ik heb ze al een paar keer gedragen en de chain blijf goed zitten en laat niet los. Mocht hij dit toch doen dan kan je hem altijd opnieuw plakken met tape.

– Het enige wat je nu nog rest is het dragen van je stoere DIY chain boots!

Wat vind jij van de Givenchy Look-A-Like Chain-Boots?!

Pin jouw favoriete DIY's in Pinbook!

Dankjewel Sharon voor de super leuke DIY!

Must reads 👀