News

Justin Bieber opgepakt voor rijden onder invloed & straatracen

Oh oh, Justin Bieber… Vorige week kwam de popster al in aanraking met de politie omdat hij eieren tegen het huis van zijn buurman gegooid zou hebben, maar gister was het toch echt mis. Justin is aangehouden voor rijden onder invloed en straatracen. Wat een relaxte donderdag zou moeten worden, draaide uit op Justin's eerste arrestatie, inclusief vrolijke (ja, echt!) mugshot. 

Justin dacht een relaxte donderdagochtend te hebben, hij was vrij en kon genieten van het mooie weer met zijn vrienden in Miami. De zanger huurde een gele Lamborghini en zijn vriend, zanger Khalil Sharieff, huurde een rode Ferrari. De jongens wilden blijkbaar testen welke auto het hardst kon rijden, dus Justin en Khalil namen het tegen elkaar op. Natuurlijk vond de politie dit een minder goed idee en ze hielden Justin en zijn vriend aan. Later bleek dat Justin en Khalil een slokje op hadden, maar daar bleef het niet bij. De popster zou zich ook verzet hebben tegen zijn arrestatie -hij zou bij zijn aanhouding ''what the fuck did I do?'' gezegd hebben- en daarnaast reed hij met een verlopen rijbewijs. Reden genoeg om Justin op te pakken, vond de politie. 


Justin's gele Lamborghini waarmee hij een straatrace heeft gereden. 

Een woordvoerder van de politie vertelde in een persconferentie dat Justin Bieber niet alleen een biertje op had, maar ook toegegeven heeft de hele dag marihuana gerookt te hebben. Ook slikt hij op advies van zijn dokter antidepressiva. De politie had moeite om de zanger aan te houden, want hij reed twee keer zo hard dan was toegestaan.  

Je zou denken dat Justin heel erg geschrokken is van zijn arrestatie, maar dat is niet op zijn mugshot te zien. Sterker nog, Justin lacht op de mugshot! Zijn vriend Khalil ziet er ook niet al te geschrokken uit. 


Bron


Bron

Volgens insiders is het goed mis met Justin. Iedereen om hem heen zou hem aanmoedigen om hulp te zoeken. Een bron vertelt aan E! News dat het grote probleem is dat hij met de verkeerde mensen omgaat: ''Justin's team zegt wel vaker dat hij in rehab moet gaan. Hij luistert niet naar zijn team. Zijn ego is veel te groot geworden. Lil Za, Milk en Lil Twist hebben vooral een slechte invloed op hem.''

Justin is inmiddels vrijgelaten omdat hij de borg van $2500 heeft betaald. Toen hij buiten het gebouw uit kwam, nam hij nog even de tijd om naar zijn fans te zwaaien door bovenop zijn auto te klimmen. 

Wat vind jij ervan dat Justin is opgepakt? Zal het hem goed doen? Vind je dat hij hulp moet zoeken? 

Bron: nu, ad, eonline

Must reads 👀