Beauty

Inspiratie: party manicures

Dat moment dat het weer vrijdag is en het weekend er aan komt… We love it! Weekend betekent vaak slapen, ontspannen en daarna feesten. Voordat je in de relaxmodus stapt is het belangrijk om nog een ding te doen: je nagels party proof maken. Heb je niet veel tijd, maar wil je wel iets speciaal met je nagels doen? Probeer dan topcoats met een speciaal effect. Met een of twee lagen tover je een basic manicure om in een party manicure.


De makkelijkste manier om nagellak op te spicen is door een topcoat met een speciaal effect aan te brengen. L'Oréal staat bekend om de mooie topcoats, maar glitters en andere varianten vind je tegenwoordig ook gewoon bij Essence, Catrice en Bourjois bijvoorbeeld. Girlscene testte de nieuwe topcoats van L'Oréal uit die vanaf deze maand in de winkel liggen.


Girlscene houdt van roze en van glitter, dus er zit maar een ding op… De twee combineren voor een party look. Het is even oefenen, maar met een speciale topcoat en een make-up sponsje kun je veel creaties maken op je nagel.


Combineer een roze nagellak – OPI Hey Baby – of een andere kleur met een glitter topcoat, zoals L'Oréal Discoball. Wil je een french manicure rand van glitter? Gebruik dan de smalle kant van een make-up spons en breng hier nagellak op aan. Stempel dit vervolgens op de rand van de nagel. 


L'Oréal Discoball & L'Oréal Goldleaf

Een andere optie is om de topcoat echt als een topcoat te gebruiken. Dus een laagje over je nagellak heen. Links: combineer OPI Hey Baby met L'Oréal Discoball en rechts in combinatie met L'Oréal Goldleaf. De structuur van de glimmende stukjes in de topcoats zijn verschillend. Discoball (zilver) heeft meer ronde en kleine glitters, terwijl Goldleaf stukjes bladgoud lijken. Net zoals de topcoat van OPI met echt goud er in. L'Oréal is een mooie dupe (vergelijkbaar product voor een lagere prijs) hiervan! 

Houd je meer van fuzzy topcoats in plaats van glitter? Dan liggen de volgende drie topcoats meer in jouw straatje.


L'Oréal Grace Tweed


L'Oréal Jackie Tweed


L'Oréal Coco Tweed

De L'Oréal Paris topcoats vind je vanaf maart in de schappen. Ze kosten €5,99 per stuk. 

Meer inspiratie nodig? Op Pinbook & Pinterest vind je veel verschillende nail (art) creaties!


bron

Leg het detail op de nagel van je ringvinger. Kies bijvoorbeeld voor een andere kleur nagellak of juist een opvallende topcoat, zoals je op de foto ziet.


bron

Of ga juist de nail art kant op en werk met verticale lijnen om je nagels optisch langer te laten lijken. Kies zoals op de foto voor een glitterlijn in het midden en twee lijnen aan de zijkant met een zoete pasteltint, wat helemaal hip is aankomend voorjaar.


bron

Een andere manier om de glitter topcoats te gebruiken is door juist de rand bij je nagelriemen aan te zetten met de glitter. Dit geeft een speels effect en je kunt hiermee eindeloos combineren. 


bron

Gebruik de andere (brede) kant van de spons en breng daar nagelak op aan. Stempel dit niet op de rand van je nagel, maar op de nagel tegen de nagelriem aan. Stempel van de huid weg tot ongeveer halverwege de nagel. Erg bling! 😉

bron

Elegant en mooi is de combinatie van een zachte kleur nagellak en een glinsterende topcoat die niet te veel afwijkt van de basiskleur. Breng een detail aan zoals op de foto of bedek de hele nagel met een dunne laag topcoat. 

Welke combinatie vind jij het mooiste? Houd je van speciale topcoats?

Pin je favoriete nail art look in Girlscene's Pinbook

Must reads 👀