Celebs

Celebs vieren Kerstmis

Vrolijke derde kerstdag! Heb je genoten van de kerstdagen hiervoor? Wij in ieder geval wel! En we zijn niet de enige, als we Instagram moeten geloven hadden veel celebrities ook een jolly good time! Van Taylor Swift tot Rihanna en van de Kardashians tot Miley Cyrus, allemaal waren ze in de feeststemming. We delen de leukste instagramkiekjes en video's.


Rihanna vierde Kerst bij haar familie in Barbados. Aan cadeautjes geen gebrek zo te zien, zakken vol!


Rihanna the rednosed reindeer!


Selena Gomez spendeerde haar eerste kerst met haar halfzusje Gracie.


De dag voor Kerst vierden de Kardashians hun jaarlijke kerstfeestje met familie en vrienden, de photobooth was een groot succes bij Kim.


Ook Kanye was voor deze familie aangelegenheid van de partij.


De kerstboom van mama Kris Jenner is gen bescheiden boompje.


Khloé en Kendall Kardashian got their sexy on op het kerstfeestje.


Kelly Osbourne spendeerde de kerst in de zak van de kerstman..


Cara Delevingne vierde Kerstmis met haar ouders en deed een wedstrijdje wie kan de gekste bekken trekken en de meeste hoofddeksels op haar hoofd zetten.


Katy Perry gaf haar nagels een feestelijke manicure.


Jessica Alba vierde kerst in haar onesie samen met haar man Cash Warren en vrieden Jaime King (bekend van Hart of Dixie) en haar man Kyle Newman.


Maar Cash en Jessica hadden ook tijd voor hun twee schattige kinderen.


Orlando Bloom en Miranda Kerr zijn officieel niet meer samen, maar voor hun zoontje vierden ze de kerst wel samen, onder andere met dit heerlijke eten.


All I want for Christmas is…… family time! Mariah Carey spendeerde de kerst met haar man Nick Cannon en hun tweeling.


Taylor spendeerde Kerst in matching onesies met haar broertje en de rest van de familie.

 


Rita Ora plaatste dit sexy kiekje op haar Instagram Feed tijdens Kerstmis.


Miley Cyrus en haar familie maakten precies dezelfde kerstfoto als zo'n tien jaar geleden. Cuteee!


Maar er was ook tijd voor de jaarlijkse 'fist fight' van de familie Cyrus waar ook oma Cyrus (bekend van de tattoo op Miley's onderarm) aan meedeed.


Vogue Hoofdredactrice Anna Wintour vierde de Kerst zonder kerstboom, haar docher Bee Shaffer instagramde dat haar moeder de boom al eerder de deur uit had gedaan, omdat het zo rommelig stond, de cadeautjes stonden dus maar zielig in een hoekje.

 


Nina Dobrev spendeerde Kerst met haar BFF Julianne Hough en de familie van Julianne. Nadat ze de boom opgetogen hadden begonnen ze met het maken van geniale dansfilmpjes 'dancewars'.


Ziet er gezellig uit toch?

Wat heb jij met Kerstmis gedaan? Heb je ook heerlijk genoten van lekker eten en familie en vrienden? Of moest je misschien werken? Of was je op wintersport? Of vierde je om een andere reden geen kerst?

Bron beeld: Instagram

Must reads 👀