Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. En wij zetten elke week verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Ali Larter

Ali Larter – Legally Blonde – shopt voor haar kerstcadeaus in Barneys. Voor de gelegenheid draagt ze laarzen die boven haar knie komen, een rok met peplumrand en een flesgroene jas. Haar top is transparant, waardoor haar zwarte bh doorschijnt. 

Kris Jenner

De moeder van Kim Kardashian shopt liever bij Louis Vuitton, maar ze gaat net als Ali voor hoge laarzen en blote benen. Het jurkje van Kris heeft een horizontale en verticale krijtstreep en haar jas is military inspired. Outfits maakt Kris het liefste af met een designertas en deze keer kiest ze voor Chanel.

Lourdes

Lourdes gaat het liefste casual gekleed naar school. Ze draagt graag skinny jeans en deze keer kiest ze voor rode New Balance schoenen en grijze sokken en op de broek draagt ze een eenvoudige babyblauwe trui. Omdat het koud is in New York heeft Lourdes een bomberjas aangetrokken en een beanie opgezet. De zomerse kleuren van haar tas matchen met de aliën/hartje/smiley telefoonhoes.

Vanessa Hudgens

Vanessa is samen met vriendje Austin Butler (niet op foto) in Venice. Ondanks de donkere outfit ziet Vanessa er happy uit. Ze houdt duidelijk van fringe, wat je ziet aan haar laarzen en top. De look wordt nog stoerder met de grijze jeans en een leren jas, terwijl de rugtas meer boho/hippie is.

Emily Blunt

Emily Blunt herken je onder andere van The Devil Wears Prada, maar deze keer ging ze niet voor een kantoor outfit. Zowel de harembroek als top zijn wijdvallend en aan haar voeten heeft ze Clarks schoenen. De tas is van Miu Miu.

Kylie Jenner

Kylie Jenner probeert zo onopvallend mogelijk het ziekenhuis binnen te gaan met haar zussen Kendall en Khloe. Ze wordt weer gespot in haar chelsea schoenen. Daarbij draagt ze haar quilted leren rok en een crop top met witte bies. Om haar arm draagt ze een Cartier armband en haar geruite jas is helemaal hip.

Julianne Hough

Ook Julianne Hough is al bezig met kerstinkopen doen. Vanaf haar voeten naar boven draagt ze: glanzende brogues, leren broek, grijze trui met daaronder een zwarte blouse. Verder heeft Julianne een Céline tas bij zich.

Fergie

Fergie is in augustus bevallen en ziet er alweer fit uit. De stoere latex/leren legging draagt ze met killer heels van ponyhaar. De kleuren van de ruit in haar jas komen overeen met de sjaals die ze draagt. Fergie laat niet goed zien wat ze verder draagt onder de grote jas, maar het is in ieder geval duidelijk dat ze een witte blouse draagt. 

Kourtney Kardashian

Kourtney winkelt deze keer samen met Mason en haar zus Kim. Ook Kourtney gaat voor een leren broek. Zij combineert het met een sexy satijnen top in een lichtroze kleur met zwart en Céline schoenen.

Gwen Stefani

Wat valt er meer op: de broek met koeienprint of dat Gwen deze keer roze lipstick draagt in plaats van rode? Op haar tenen draagt ze wel rood, waarschijnlijk uit haar eigen nagellakcollectie voor OPI. Gwen kiest nu niet voor een strakke bovenkant, maar voor een wijde poncho top. Wel met strappy heels.

Wie rockt de look?

Must reads 👀