Lifestyle

Versier je kamer voor de feestdagen

Het is gezellig dat de kerstboom beneden in de woonkamer staat, maar daardoor ziet je slaapkamer er in vergelijking ongezelliger uit. Breng daarom meer sfeer in je kamer en decoreer het voor de aankomende feestdagen! Ga naar de zolder, schuur of berging en zoek kerstspullen – zoals lichtjes en een mini kerstboom – op om je kamer mee te versieren. Lees verder om meer tips te lezen om de kerst in je kamer te halen.


bron

Mini kerstboom
Bij winkels en warenhuizen koop je al een mini kerstboom voor een euro of vier. Zo'n kleine kerstboom past precies op je bureau of nachtkastje. Hang er lichtjes in en kerstballen in die qua grootte bij de boom passen en eventueel een kerstslinger et voilà: je eigen kerstboom. 


bron


bron


bron


bron

Fairy lights
Met een paar meter aan kerstlicht kun je bijvoorbeeld je bed, bureau of raam versieren. Geen stopcontact in de buurt? Koop dan verlichting die werkt op een batterij.


bron


bron


bron

Kerstballen
Gebruik de ruimte die je hebt om hier en daar een tros kerstballen neer te leggen. Maak de kerstballen aan elkaar vast met lint of doe ze bijvoorbeeld in een vaas of leg het op een bed van hulst.


Primark


Primark 


Primark

Accessoires
Met onder andere kussens en een plaid maak je een kamer ook christmassy. Bij winkels zoals Primark vind je daarnaast verschillende items speciaal voor de feestdagen. 


bron


Primark

Kaarsen
Steek lekkere geurkaarsen aan voor een heerlijke geur in je kamer. Girlscene deelde eerder al luxe kaarsen, maar iedere geurkaars is prima om te gebruiken. Is een geurkaars niets voor jou? Zet dan bijvoorbeeld waxinelichten neer. 

bron


bron

Candy canes
Nog een budget tips is om je kamer te decoreren met candy canes. Zet het in een pot, hang het ergens aan of leg het ergens neer. Oh, en niet opeten voordat het kerst is natuurlijk… 😉

Hoe versier jij je kamer voor kerst?

Bedankt voor de tip, Laura! 

Must reads 👀