News

Demi Lovato kon nog geen uur zonder cocaïne

Drie jaar geleden zat Demi Lovato in rehab. 'Lichamelijke en emotionele problemen' was de officiële reden dat Demi de Jonas Brothers Tour verliet en een paar maanden in rehab doorbracht. Later werd dat iets gespecificeerd en gaf Demi toe al jaren met een eetprobleem te kampen, maar nu blijkt dat Demi's drugsproblemen misschien nog wel groter waren dan haar eetproblemen. In een interview met Access Hollywood geeft Demi toe dat ze geen uur zonder coke kon!

Wow, dat zijn geen kleine bekentenissen. Demi was net achttien toen ze naar rehab ging, maar haar jonge leeftijd zorgde er niet voor dat ze niet aan cocaïne kon komen. Demi vertelt: "Het is iets waar ik nog nooit over heb verteld, mijn drugsgebruik kon ik voor iedereen verbergen. Ik kon nog geen half uur tot uur zonder cocaïne en ik nam het zelfs mee in vliegtuigen. Ik smokkelde het mee het vliegtuig in en wachtte totdat iedereen in de eerste klas ging slapen en deed het gewoon in mijn stoel, of ik ging even naar het toilet."

Of er dan niemand was die op Demi lette? Oh jawel hoor, ze had 24/7 een sober buddy in huis, maar ze kon het zelfs voor hen verbergen. Totdat het fout ging.


Demi in 2010 in dezelfde maand dat ze naar rehab ging. Beeld: Getty Images


Demi in september 2010. Beeld: Getty Images

"Ik ging naar het vliegveld en had een flesje Sprite gevuld met wodka en het was pas 9 uur 's ochtends. Ik was aan het overgeven in de auto. Ik had alle hulp in de wereld, maar ik wilde de hulp gewoon niet. Tijdens dat moment dacht ik, dit is niet langer leuk, wanneer je het alleen moet doen. Ik had een moment waarop ik dacht, oh God, dat is gedrag dat alcoholisten vertonen. Ik dacht, wow ik ben één van die mensen, ik moet mijn shit op een rijtje krijgen."

Maar het waren niet alleen Demi's coke en alcoholproblemen die Demi in rehab deden belanden. Ze had ook een eetprobleem. "Het was er altijd, maar het begon écht rond mijn achtste, negende jaar. Ik begon met te veel eten, veel te veel eten. Ik bakte koekjes en at ze allemaal. Ik deed dat, werd ongelukkig met mezelf en hongerde mezelf daarna uit, daarna ging ik overgeven, en daarna hongerde ik mezelf weer uit. Het was een 'crazy battle' in mij. Het werd heel lastig, ik gaf over en het was alleen maar bloed, toen realiseerde ik me dat dat moest stoppen, of ik zou doodgaan."


Demi hoefde het gelukkig niet alleen te doen in rehab. Tijdens één van Demi's sessies was Selena Gomez aanwezig. Demi moest spreken over haar battles met verslavingen in haar praatgroep en Selena was daarbij. Demi is heel erg blij met de support die ze van Selena heeft gekregen. "Ik kan niet wachten met praten over de mensen die nooit credit hebben gevraagd, maar wel een groot aandeel hadden in het redden van mijn leven. Zij zijn de reden dat ik vandaag nog leef…"


28 januari 2011… Demi uit rehab. Beeld: Getty Images

Eind 2013 en Demi straalt. Beeld: Getty Images

Zoals we al zeiden, niet de minste openbaringen van Demi. We zijn blij dat Demi nu sober is, maar we zijn ook wel een beetje geschrokken van al haar uitspraken.

Wat is jouw eerste reactie op Demi's verhaal?

Bronnen: E! News, Access Hollywood

Must reads 👀