News

Eindelijk! Video’s van de Victoria’s Secret Show

Wij moeten er nog twee weken op wachten, maar in Amerika werd gisteravond al de Victoria's Secret show uitgezonden. Kunnen jullie net als wij niet wachten? We hebben vanmorgen het hele internet afgezocht en vonden onder andere video's van de optredens van Fall Out Boy en Taylor Swift en heel veel engeltjes op de catwalk. Net zo benieuwd als wij? Kijk dan snel verder!

Het is alweer bijna een maand geleden dat de Victoria's Secret Show werd opgenomen in New York, vorige week werden we al lekker gemaakt met de show met een filmpje waarin een aantal Victoria's Secret Angels (waaronder Doutzen) 'I Knew You Were Trouble' playbackten. Gisteravond werd in Amerika de hele show uitgezonden. Op 24 december kunnen wij de show op Net5 zien, maar tot die tijd kijken we gewoon de video's die we online gevonden hebben. Kijk je mee?

In deze video zie je onder andere backstagebeelden van de show en de optredens van Fall Out Boy (My Song Know What You Did in the Dark) in duet met Taylor, en Taylor alleen (met een heleboel sneeuwengeltjes op de achtegrond) met haar nummer 'I Knew You Were Trouble'.

Finale!

Droom jij ook van de wilderige lokken van de Victoria's Secret modellen? VS-haarstylist Paul Merritt laat bij VS-model Lindsay Ellingson hoe hij de VS-coupe creeërt.

En last but not least… Cara Delevingne maakte backstage een filmpje van modellen Joan Smalls en Doutzen Kroes 'Bubble Bubble Bubble Butttttttt'. Shake that ass Doutzen!

Wil jij de hele show bekijken? op kerstavond, dinsdag 24 december, wordt de show uitgezonden op Net5. De show wordt, net als andere jaren, gepresenteerd door Doutzen! Nog twee weekjes geduld dus meiden!

Must reads 👀