Celebs

Het bewijs dat Kim Kardashian wél talent heeft

Hoe vaak heeft Kim Kardashian gehoord dat ze geen talent heeft, aldus media? Dat is waarschijnlijk niet op twee handen te tellen. De verwijten worden de reality ster/socialite/model/wat kan ze nog meer?! om het hoofd geslingerd. Bijna iedereen weet wel dat Kim bekend werd nadat haar sextape 'uitlekte' en Kim BFF's werd met Paris Hilton. Maar of dat een gave is… De volgende dingen bewijzen dat Kim K wel degelijk haar talenten benut. 


Bron: Instagram

Kim weet hoe ze een selfie maakt
Hier bewezen. Probeer zelf maar eens een perfecte duckface te maken vanuit een perfecte hoek genomen. Juist, Kim doet het in een shot, wij normale stervelingen maken eerst 100 foto's en hopen dat er dan een paar goede tussen zitten. 

Bron: Instagram

Kim showt graag haar lichaam
Waar ze op haar beurt weer hard voor werkt. If you got it, flaunt it? Na de geboorte van baby North dook Kim onder en stapte vervolgens naar buiten in sterk afgeslankt lichaam. Op naar de volgende fotoshoot! 


Kim is een professional tweeter 

Op een dag meer dan 25 tweets eruit gooien? Geen probleem.


Bron: Kim Kardashian Celebuzz

Kim is (mede)eigenaar van verschillende bedrijven
Kledingwinkel DASH, Kardashion Kollection, Kroma beauty, ShoeDazzle (nu JustFab)… Ja, Kim Kardashian weet hoe ze bedrijven winstgevend maakt. 
 

Bron: Instagram

Kim weet hoe ze PR inzet
Haar bruiloft? Volledig gefinancierd door bedrijven en merken. Bovendien uitgezonden op nationale televisie en trok meer kijkers dan de finale van de Superbowl (en de Superbowl is groots in de USA). Scheiden? Kim weet precies hoe haar imago ongeschaad uit de strijd komt. Betaald krijgen om een feest bij te wonen? No biggie.


Beeld: Kim Kardashian Celebuzz

Kim is een merk
De naam Kim Kardashian is niet alleen een naam, het is tegenwoordig een merk. Ze maakt haar eigen producten, waaronder parfum, en zet daar haar naam op om te zorgen dat het nog beter verkoopt. 
 

Bron: Instagram

Kim heeft haar kont net zo bekend gemaakt als zijzelf
Of 'ie echt is, is nog maar de vraag.
 

Bron: Instagram

Kim datet (en trouwt) alleen rijke mannen
Haar laatste verovering is rapper Kanye West. Daarvoor ging Kim met basketballer Kris Humphries, zanger Ray J en producer Damon Thomas.
 

Bron: Instagram

Kim maakt een sextape om door te breken in de showbizz
En de familie verdient nu miljoenen per jaar, wat allemaal begon met een tape van hun Kim.
 

Bron: Instagram

Kim is een dramaqueen
Realistische tranen stromen op commando uit haar ogen en haar acteer skills zijn van hoog Hollywood niveau. 

Kim heeft best wat talenten, vind je niet?

bron: crazy-fails

Must reads 👀