Lifestyle

Justin Bieber’s sexy video voor ‘All That Matters’

Het is alweer een tijdje geleden dat Justin Bieber een nieuwe videoclip heeft uitgebracht. Maar vandaag is onze lucky day! De zanger heeft een video gemaakt voor zijn nieuwe nummer 'All That Matters' en het is uhhh… erg sexy. Justin is in de clip smoorverliefd op model Cailin Russo. Wat je kunt verwachten? Justin zonder shirt, verleidelijke blikken en –wait for it– een zoen! Ben jij benieuwd naar de steamy videoclip voor 'All That Matters'? Lees dan snel verder.  

'All That Matters' gaat over de liefde en daar hoort ook een hartstochtelijke clip bij. Daar heeft het tieneridool wel voor gezorgd! Samen met Cailin zet hij een waar liefdesverhaal neer. Het begint met wat blikken, vervolgd met verleidelijke moves en uiteindelijk zelfs een zoen! 


Bron

In de video is ook te zien dat JB een super goed lichaam heeft. Justin lijkt helemaal niet meer op het kleine jongetje dat hij vroeger was. Hij heeft een personal trainer in de arm heeft genomen om een afgetraind lichaam te krijgen. Dat is wel gelukt! 

Qua muziek gaat de 19-jarige zanger back to basics. Het liedje heeft een lekkere beat en er is een gitaar te horen. Justin heeft onlangs op Twitter uitgelegd wat de betekenis achter het liedje is: 'De tekst van dit liedje spreekt voor zich: als je verliefd op iemand bent, dan kan degene je compleet laten voelen'. Daarna zei hij: 'Iedereen die verliefd is geweest, weet wel wat ik bedoel. Verliefdheid is een van de heftigste gevoelens ter wereld. Love is all that matters. Maar als de liefde weggaat… Dat is hartverscheurend.'

De zanger is bijna klaar met zijn Music Mondays project, waarbij hij elke maandag een nieuwe track uitbrengt. Dit is de eerste videoclip in het project. 

Ben je klaar voor Justin's sexy videoclip? Bekijk 'm hieronder:

Watch on YouTube

En om het af te leren hebben we nog twee gifjes op een rijtje gezet… 

Wat vind jij van de videoclip? Hot or not? 

Bron: eonline

Must reads 👀