Celebs

Wie rockt de look?

Celebrities en modellen voelen altijd de druk om er goed uit te zien. De paparazzi's liggen namelijk overal op de loer! Wekelijks worden de celebs dan ook gespot in hun dagelijkse outfit. En wij zetten elke week verschillende looks op een rij. Het is aan jullie om te stemmen: Wie rockt de look en wie slaat de plank volledig mis?

Gwen Stefani

De zwangere Gwen is onderweg naar haar familie om Thanksgiving te vieren en haar geopereerde hond mag mee. Op haar dikke panty draagt ze een losse rode jurk die matcht bij haar lippenstift. Verder draagt ze kniehoge suède laarzen en een lakleren tas.

Hilary Duff

Hilary Duff doet de laatste Thanksgiving boodschappen in stijl. Een basic trui met ruit draagt ze op een leren broek en nude pumps met metal caps op de neus. Het gouden horloge past bij haar kleine ketting. 

Rachel Zoe

Styliste Rachel Zoe is nog altijd zwanger en draagt nog steeds haar flared jeans met hoge hakken. Haar statement look maakt ze af met een Hèrmes Birkin tas en Chanel (inspired) ketting. Op haar neus staat een ronde zonnebril met een transparante montuur.

Reese Witherspoon

Reese zette een schaar in haar blonde lokken voor Thanksgiving. Ze draagt een Rayban Wayfarer zonnebril, gebreide trui, medium wash jeans en enkelbooties. De tas is van Reed Krakoff à € 1.250,-. 

Jessica Alba

Jessica Alba is onderweg naar haar kantoor in Santa Monica, LA. Deze keer heeft ze een rode Hèrmes tas bij zich waar ze al haar spullen in meeneemt. De actrice heeft een broek met drukke pint, stoere laarzen, top met studs, military vest en leren jasje. Zou haar vinger tatoeage echt zijn?

Kim Kardashian

Kim is niet bang om haar outfit af te stemmen op die van Kanye West. Deze oversized zwarte jas is al een tijdje favoriet van de realityster. Vandaag draagt ze het met een zwarte coltrui, destressed jeans en matchende pumps.

Ariana Grande

Ariana Grande is in New York voor een Thanksgiving parade. Ze is goed gekleed tegen de kou met een witte panty, hoge leren laarzen, warme grijze jas en fluffy oorwarmers. Om haar pols heeft ze een gouden armband met chunky bedels.

Doutzen Kroes

Doutzen is in New York aan het werk voor Victoria's Secret. Ze straalt in haar leren jurk en bordeaux rode bomberjas. Door de panty en zwarte schoenen lijken haar benen nog langer. 

Cara Delevingne

Cara is terug in Londen en bezoekt Winter Wonderland in Hyde Park. Het model gaat voor een sporty look met haar Adidas flames schoenen en jogging stijl broek. Verder heeft ze een NASA shirt aan waarover ze een dikke bomberjas trok. 

Kourtney Kardashian

Kourtney is samen met haar vriend Scott in New York. Ze heeft net bij haar eigen winkel DASH geshopt in een stoere outfit. Haar gestructureerde leren jas past goed bij haar chanel tas en laarzen met studs. Het jasje is van Valentino, legging van Vince en laarzen van Saint Laurent.

Wie rockt de look?

Must reads 👀