Lifestyle

De grappigste crappy internetrages

Mamming, meowfitting, dog-shaming, cat-bearding… Zomaar wat crappy internetrages die we het afgelopen jaar voorbij zagen komen. Het internet staat vol met crap, dagelijks worden we overspoeld met de grappigste internet onzin. Maar vrijwel alle crap is uit het buitenland afkomstig, in Nederland zijn we meer van het kijken, kijken, maar niet zelluf doen. Daar gaat onze eigen Nederlandse crapkoning Kakhiel samen met provider Hi deze hele week verandering in brengen met de More Crap Challenge op www.morecrap.nl.

Ken jij Kakhiel nog niet? Hoe kan dat nou weer! Kahkiel is dé crapkoning van Nederland. Als zijn crap is te vinden op zijn website Kakhiel.nl en op zijn facebookpagina en twitteraccount uploadt hij de hele dag door de meest hilarische gifjes/memes/filmpjes. Van droog commentaar op nieuwsberichten tot hilarische onderschriften. Zijn twitteraccount wordt inmiddels al door zo'n 130.000 mensen gevolgd op Facebook heeft Kakhiel zelfs al 182.000 volgers. Een voorbeeldje van Kakhiel's humor?  

Vanaf vandaag moedigt Kakhiel je op de website morecrap.nl aan om je aan te melden op de website en je eigen crap te maken en dumpen op jouw social media kanalen (Twitter, Vine of Instagram) met de hashtag #makecrap. Iedere dag is er een bepaald thema en het is aan jou om grappige online content in dat thema te maken, te uploaden en te taggen. Het thema van vandaag? Hollywood; verkracht een bekende filmscène of videoclip. Inspiratie nodig? Hier staat alle inspiratie van iedereen die haar crap tagt. 

Naast dat het natuurlijk hartstikke leuk is om creatief bezig te zijn met het produceren van crap, maak je ook kans op mooie prijzen. Iedere dag kiest Kakhiel himself een prijswinnaar uit alle verzamelde crap en de prijswinnaar gaat er vandoor met eeuwige roem, een Sony Xperia Z1 en een zeer CRAPPY cadeau van Kakhiel himself (denk aan een crappy Kakhiel touch op jouw familieportret of een jaar lang gratis WCpapier met een pasfoto naar keuze). 

Crap maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Zoals Kakhiel zelf zegt: 'Het gaat om crap natuurlijk, dus dan mag het ook vrij crappy zijn. Ik vind het niet de bedoeling dat mensen dingen gaan insturen waar ze de hele dag aan gewerkt hebben, hoe mooi dat ook mag zijn. Het moet echt vluchtig, alsof het in een halve minuut gemaakt is.' 

Dus, even op een rijtje, wat moet je nu doen om mee te doen aan de #makecrap actie?

1. Ga naar morecrap.nl, check de pagina DOE MEE en schrijf je in.

2. Bekijk het dagthema (vandaag is dat Hollywood, verkracht een bekende filmscène of videoclip).

3. Maak crap in het thema (een foto, meme, gifje of filmpje/Vine). 

4. Upload je crap op jouw social media kanalen (Twitter, Vine of Instagram)

5. Plaats jouw crap met #makecrap.

6. Kijk morgenochtend in je mailbox en vind de nieuwe dagopdracht in een mailtje van Kakhiel, leef je uit!

Ook leuk: spreek met je vriendinnen af en bedenk samen de grappigste crap. Slappe lach gegarandeerd!
Jullie mogen ook altijd #GirlsceneNL in je crap taggen, wij zijn heel benieuwd naar jullie geproduceerde crap!