Celebs

Gossip Girl(scene) week 46

Roddel(s), speculeren, achterklap, smoezen, achter je rug om praten, laster, kwaadsprekerij. Naja die laatste is wat overdreven, maar wat we willen zeggen is dat we graag wekelijks roddelen. Niet over elkaar, maar over celebs. Zie hier de gossip van deze week! 


Bron beeld: Instagram

Miley Cyrus een feestbeest? Als je naar nummers 'We Can't Stop' en 'Love, Money, Party' luistert zou je denken van wel.. Als je sommige foto's van haar ziet zou je het ook zo denken, maar Miley vindt zichzelf geen feestbeest.

In een interview met de BBC vertelt Miley zelfs het tegenovergestelde van een feestbeest te zijn. Als ze een keertje vrij is en thuis in haar huis in LA, dan doet ze niets liever dan de hele dag thuis zitten. Ze noemt zichzelf saai en een kluizenaar. We moeten toegeven… Miley plaatst wel erg veel kiekjes van haarzelf met haar honden in bed en als we zo'n druk leven als Miley zouden hebben, weten we ook niet of we op onze vrije dagen ons huis wel zouden verlaten..

Van Miley over naar haar ex Liam Hemsworth. Goed nieuws voor alle Liam-lovers, hij schijnt vrijgezel te zijn. Net nadat bekend werd dat zijn verloving met Miley verbroken was, werd Liam zoenend met Mexicaans actrice Eliza Gonzalez gespot. 

Maar daar heeft Liam blijkbaar geen relatie mee, want in een interview dat Liam gaf ter promotie van de nieuwe Hunger Games film vertelt Liam dat hij vrijgezel is. En dat is niet het enige dat Liam gezegd heeft in dat interview, hij vertelt dat hij ook extreem blij voor Miley's succes is. Ahhhhh…. ja, wat had hij anders moeten zeggen? 


Bron beeld: Reporters

Arme Zac Efron, die heeft afgelopen weekend zijn kaak gebroken door een heftige val. Zijn verwondingen waren zo heftig dat de doktoren zijn kaak dicht hebben moeten hechten.

Boze tongen beweren echter dat Zac niet gestruikeld is, maar dat zijn verwondingen aan iets heel anders te danken zijn.. Er wordt gespeculeerd dat Zac gevochten zou hebben. Hmm…. wij gaan er maar gewoon vanuit dat Zac heel onhandig is en gewoon verkeerd terecht is gekomen op een stoepje…


Bron beeld: Reporters

Is Katy Perry verloofd? Tijdens de EMA's werd Katy met een opvallend mooie diamant om haar vinger gespot. Zou John Mayer op zijn knieën zijn gegaan voor de Roarrrrrr-zangeres? Katy en John houden hun lippen stijf op elkaar, maar we zouden er niet gek van opkijken. De nummers 'Double Rainbow' en 'Spirituality' op Katy's nieuwe album PRISM gaan duidelijk over John en uit de tekst blijkt dat de liefde tussen de twee heel bijzonder is.

We gunnen Katy niets anders dan het beste. Toen ze twee jaar geleden scheidde van haar toenmalige man Russell Brand was ze naar eigen zeggen erg depressief, we zijn blij dat Katy weer een mooie liefde in haar leven heeft.


Bron beeld: Getty Images

Soms zie je foto's van Doutzen Kroes en denk je… kan het perfecter?! (Althans, wij hebben dit soort zwakke momentjes weleens, we weten niet hoe jullie daarover denken). Maar in de nieuwe Grazia vertelt Doutzen dat ze ook maar gewoon een mens is. Ze zegt "Ik kan een een enorme heks zijn" en later "Ik ben een typische vrouw die zeurt."

Goed om te weten, Doutzen is ook maar gewoon een mens…

Bron beeld: Ohnotheydidnt, Gossip Girl

Must reads 👀