News

Shocking: Toby geeft $100.000 uit om op Justin Bieber te lijken

Justin Bieber wordt door fans over de hele wereld aanbeden. Meisjes willen hem en jongens willen hem zijn. Met dat laatste is de 33-jarige Toby Sheldon het helemaal eens. Hij doet er namelijk álles aan om op zijn grote idool te lijken. Sinds 2008 ondergaat hij chirurgische ingrepen om hetzelfde gezicht als Bieber te krijgen. Een aardige aanslag op zijn bankrekening: hij heeft er al $100.000 aan uitgegeven…


Bron

Justin Bieber is op het moment één van de meest populaire zangers ter wereld. De popster kan Toby Sheldon uit Los Angeles ook tot zijn fan rekenen. Justin is Toby's grote inspiratiebron, en dat beperkt zich niet tot het gebied van muziek. Nee, Toby gebruikt Justin's gezicht als voorbeeld voor plastische chirurgie: ''Toen Justin beroemd werd, zag ik zijn gezicht overal. Het enige wat ik kon denken toen ik zijn foto zag was: 'Ik wil er ook zo uitzien,''' aldus Toby. 

Toby's obsessie met zijn uiterlijk begon toen hij een haartransplantatie onderging om te voorkomen dat hij dun haar kreeg. Hij was toen 23 jaar. Toby had hier $8000 aan besteed, maar hij was nog niet tevreden. Hij nam een foto van Bieber mee naar een plastisch chirurg om te laten zien dat hij zijn haar exact hetzelfde wil hebben als de popster. ''Het kostte drie haartransplantaties en $21.000 om Justin's haar te krijgen,'' vertelt Toby aan Dailymail. 

Toen Toby eindelijk tevreden was over zijn Bieber-style lokken, besloot hij dat het nog niet genoeg was: ''Ik heb Justin's babyface als voorbeeld gebruikt om er jonger uit te zien.'' Ook geeft Toby toe dat hij eigenlijk niet zozeer een fan is van Biebster's muziek, maar meer van zijn 'perfecte gezicht'. Toby onderging ook operaties om precies dezelfde mond als Justin te krijgen.

Inmiddels is het spaarvarkentje van Toby aardig leeg door alle plastische chirurgie. Na vijf jaar heeft hij $100.000 dollar uitgegeven, maar naar eigen zeggen blijft het hier niet bij: ''Ik weet dat er nog veel moet gebeuren voordat ik écht op Justin Bieber lijk. Ik wil bijvoorbeeld nog een neuscorrectie en een kaakverkleining.'' Toby is niet geheel ontevreden, laatst kreeg hij geen drank mee omdat de verkoopster niet geloofde dat hij 33 was en soms wordt hij herkend als Justin Bieber: ''Ik lijk eindelijk op Justin en kan niet gelukkiger zijn.'' 


Bron

Wat vind jij van Toby's droom om op Justin te lijken? Vind je dat het hem is gelukt? 

Bron: dailymail, huffingtonpost

 

 

Must reads 👀