Lifestyle

10x he's just not into you

33

Liefde gaat niet altijd over rozen, dat hoeven we je vast niet te vertellen. Relaties gaan nu eenmaal weleens uit. En het is natuurlijk helemaal stom als jij degene bent die gedumpt is. Een break-up is allesbehalve leuk: je wil je bed niet meer uitkomen, kan niet stoppen met huilen en vraagt je alleen maar af wáárom hij het heeft uitgemaakt. Hier vind je 10 redenen waarom hij je niet meer zo leuk zou kunnen vinden. Be prepared: de waarheid kan hard zijn. 


Bron

Heb jij op dit moment liefdesverdriet? Dan willen we alleen maar zeggen: wees niet verdrietig. Het is zijn verlies! Er staan anderen jongens voor je in de rij (ook al kun je daar nu misschien niet aan denken). En misschien ben je wel beter af zonder hem! 

Om van die vervelende wáárom-heeft-hij-het-toch-uitgemaakt-vraag af te komen, hebben we 10 redenen voor je op een rijtje gezet. Let op: de onderstaande redenen hoeven natuurlijk niks te maken te hebben met jouw ex-vriend of relatie. 

1. Hij vond je nooit écht leuk.
Het is niet leuk als dit het geval is. Maar wees eerlijk: dit soort dingen gebeuren. Er bestaan jongens die niet het beste met je voor hebben en je gebruiken. 

2. Hij heeft iemand ontmoet die hij leuker vindt.
Jep, ook deze dingen gebeuren. Je hoort het vast weleens om je heen: een jongen heeft een relatie, maar ontmoet op zijn bijbaantje en meisje en wordt verliefd op haar... Niet leuk, maar het kan wel een reden zijn van jullie break-up. 

3. Hij is nog niet klaar voor een serieuze relatie.
Ouders ontmoeten, mee naar familiefeestjes, niet meer zo vaak afspreken met vrienden... Hoe leuk een relatie ook kan zijn, je moet er wel een paar dingen voor opgeven. En sommige jongens vinden dat lastig. De waarheid is dat hij nog niet klaar is voor een serieuze relatie. 

4. Hij is bang geworden van je familie en vrienden.
Misschien vindt hij jou wel heel leuk, maar worden je vrienden of familie hem teveel. Misschien heb je wel een intimiderende vader die hem bang heeft gemaakt (met de beste bedoelingen uiteraard, hij wil natuurlijk niet dat zijn kleine meisje pijn gedaan wordt), of klikt het niet zo goed met jouw vriendengroep. 


Bron

5. Zijn vrienden hebben hem aangemoedigd om het uit te maken.
Ook zijn vrienden kunnen het probleem zijn. Misschien zeuren of plagen ze hem wel met zijn relatie, omdat hij sinds jou niet meer zoveel tijd heeft om een potje te voetballen of GTA 5 te spelen. 

6. Je claimt hem te veel. 
We snappen het: je wil de hele tijd bij hem zijn. Dus je stuurt hem om de haverklap appjes en belt hem meteen als hij een paar minuten te laat is. 

7. Hij is een sloddervos en jij zorgt ervoor dat je van de grond kan eten. Of andersom. 
Tja, soms kom je er in de loop van de relatie achter dat jullie eigenlijk helemaal niet zo goed bij elkaar passen. Jullie karakters blijken te verschillend. 

8. Je kost te veel. 
Sommige meisjes verwachten van hun vriend dat ze alles betalen. Uit eten? Bioscoop? Hij moet het maar betalen. Het zijn moeilijke tijden en misschien was dit zijn dealbreaker. 

9. Je bent niet hetzelfde meisje als toen hij je ontmoette.
Misschien vond hij je nog heel leuk toen jullie nog geen relatie hadden en toen hij je nog moest veroveren. Misschien vindt hij je wel heel erg veranderd sinds het begin en ben jij niet meer het meisje waar hij verliefd op werd. 

10. Jullie relatie belandde in een sleur. 
Het begin van de relatie is heel anders dan als jullie al een tijdje een relatie hebben. Things change. In het begin deed je bijvoorbeeld meer moeite als je hem zag, nu blijf je gewoon in je pyjama zitten. 

En onthoud, als hij je écht leuk vindt dan kan hij alles van je verdragen. Zoals ze dat in de gelijknamige film 'He's Just Not That Into You' zo mooi zeggen: ''If a guy wants to be with a girl, he will make it happen no matter what''.


Bron

Heb jij weleens liefdesverdriet gehad? Wat was de reden dat het uitging? Herken jij je in een van deze redenen? 

Bron: sheknows, comsmopolitan

LOVE dit artikel
16 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

33 reacties

 • 5 jaar geleden veerx

  Liefdesverdriet.. Jupp. Toen hij aan zijn vrienden had verteld dat hij met me had, was hun eerste reactie: Nee, niet haar. Dat heeft hij mezelf verteld.. Ik weet ook niet waarom ze dat dachten maar waarscheinlijk was het de reden dat hij echt een badboy is en op sletjes valt, en dat ben ik niet dusja..

 • 5 jaar geleden fantasy

  ik heb de berichten van andere gelezen,en vooral iwantaunicornx kwam het dichtste bij wat mij is over komen ik was altijd een vrolijke meid,toen ik verkering kreeg (eerste vriendje dat zeg ik er ff bij) veranderden er een hoop voor me en leek alles nog leuk en aardig,maar snel daarna begon hij steeds meer van mij te eisen ik vocht voor de relatie,deed alles wat hij vroeg maakten mijn school af kreeg een baan,daarna verloor ik mijn baan (door dat de taxi niet meer reed ik was die tijd heel zenuwachtig,en verloor mijn opa, heb toen een tijd daarna wilde ik plannen gaan maken om samen te gaan wonen, vroeg ik mijn (ex)vriend wat wil je nog dat er eerst moet zijn voor we plannen gaan maken???,hij zei tegen mij vind eerst een opnieuw een baan (waar ik mee bezig was die tijd) maar toen ik een nieuwe baan had gevonden (we hielden beiden van de elf fantasy fair dus ik tickets gekocht,(voor ik naar myn werk ging) de eerste werk dag,ik kwam thuis en het kwam als een shock voor mij hij maakten het uit omdat hij liever een weekend relatie had(we zagen elkaar maar om het weekend) en wilde ECHT NIET samen wonen (na bijna 2 jaar samen),ik was compleet gebroken op dat moment,ik wilde niet meer werken,hij kreeg een nieuwe vriendin,ik voelde me alleen achter gelaten,ik mis hem nog elke dag,en ik ben op het moment wat sterker gaan worden,ben weer een baan aan het zoeken en wil weer leuke dingen onder nemen,en misschien weer gaan daten,het gaat nu wat beter met me,maar deze tijd mis ik hem nog ontzettend,en probeer nu iemand te vinden die met me mee wil naar de elf fantasy fair om toch nog een leuke tijd te hebben,en voor alle andere hier mensen die hier gereageerd hebben om hun verhaal kwijt te kunnen BLIJF STERK

 • 5 jaar geleden iwantaunicornx

  jaja... liefdesverdriet... dat ken ik wel

  een paar dagen geleden was ik nog een vrolijk meisje die vrolijk door het leven ging en nu ben ik een meisje die alleen maar kan huilen en voor zich uit staart want ja de jongen die ik leuk vond (en hij ook mij zei hij) is er vandoor gegaan met een ander meisje

 • 5 jaar geleden RozeBadEend

  Ik vind een jongen leuk maar ik heb wel eens eerder met hem gehad en zijn vrienden en ik hadden hele erge ruzie en zijn vriend zei tegen mij allemaal scheldwoorden enzo en toen heb ik het maar uit gemaakt

 • 5 jaar geleden mara

  Jaloers, en ja waarover .. over hem stiefzusje die een maand jonger is als hemzelf en ja om de week zijn ze bij elkaar en m'n vriend zegt maar steeds dat het niks is maar kom op hij laat z'n buik zien aan haar en dat deed hij nog niet eens toen we het meer als een halfjaartje hadden samen ..

  ja nu is toevallig bij z'n vader en waar zijn stiefzusje ook is hij zegt steeds dat hij niet vaak op zijn mobiel mag kijken maar ik geloof daar niet echt in .

  zijn stiefmoeder is ook niet echt de beste als ik daar kom voel ik me ongemakkelijk en wil ik het liefste naar huis.

 • 5 jaar geleden Kendall

  Die foto is van de film 'he's not that into you.' Dat is echt zo'n leuke film!!!!

 • 5 jaar geleden Josie

  Of: hoe zie je in het begin van een relatie tekenen dat hij het niet echt meent

 • 5 jaar geleden Josie

  Ik zou liever een positief artikel zien als: hoe hou je een gezonde, langdurige relatie of hoe zorg je ervoor dat je hem niet op de zenuwen gaat werken/dat hij je leuk blijft vinden.

  Zoals hier onder ook al gezegd, ik begrijp het nut van dit artikel niet zo goed. Het zal heus wel duidelijk zijn als hij je niet meer leuk vindt, maar weten hoe je elkaar gelukkig moet maken al heb je het zelf misschien even moeilijk, dát is nuttig.

 • 5 jaar geleden Peej

  Leuke ilm!!

 • 5 jaar geleden takeadeepbreath

  Ik snap de reden achter dit artikel nog niet echt, ik vind het eerder een beetje erg hard eigenlijk, als je liefdesverdriet hebt, wil je gewoon de waarheid even niet onder ogen komen. Laat dat dan ook lekker zo! Plus, als je deze redenen leest, ligt het dus wel aan jou krijg je dan het gevoel en dat is geen leuk gevoel.

 • 5 jaar geleden MTNY

  Een vriendin van mij is eens gedumpt omdat ze 10 cm van haar haar had laten knippen. Dan sta je ook even heel raar te kijken.

 • 5 jaar geleden Elina

  liefde is niet zoals in de films. Maar als je dan uiteindelijk iemand vindt waarmee je een happily ever after hebt, was het al de vorige mislukte relaties waard! Want je leert er zooo veel uit

 • 5 jaar geleden Towards

  Staan wel een paar hele vreemde redens tussen. Je kunt ook leren te communiceren over bepaalde onderwerpen, sommige zijn gemakkelijk uit te praten.

 • 5 jaar geleden Spoenk

  Maar in de film 'he's just not that into you' zeggen ze wel: ''If a guy wants to be with a girl, he will make it happen no matter what'', maar uiteindelijk aan het slot blijkt dat dat niet zo is... dus die zin is niet zo van toepassing

 • 5 jaar geleden sanne

  Ik vind je kost te veel niet zo'n gekke reden, hoewel het meestal wel een en-en-en is. Toch zijn er wel situaties die ik om mij heen zie waarbij de jongen (samenwonend) zowel het huis als de boodschappen als de kleding betaald en het meisje niks. Sommige meiden vinden dit blijkbaar nog heel normaal maar met zo'n scheve verhouding snap ik het best dat de jongen het op een gegeven moment uitmaakt...

 • 5 jaar geleden Ester

  Top artikel! Gewoon even de harde waarheid op een rijtje. Heb het al zo vaak mee gemaakt dat meiden smoesjes gaan verzinnen om maar niet in te hoeven zien dat hij je gewoon niet leuk genoeg vind (als hij bijv niets terugstuurt of als het idee om af te spreken nooit eens vanaf zijn kant komt). Zal voortaan dit laten lezen als een meid nog een keer een bord voor haar kop heeft haha

 • 5 jaar geleden Thingamabobs

  Ik bedoel dit zeker niet om te komen kakken op dit artikel maar ik vind nu zo overkomen van 'Het is sowieso JOUW schuld' en dat vind ik nogal hard en zeker niet altijd het geval.

 • 5 jaar geleden xScarletx

  1 Herken ik heel erg zijn vrienden zeggen dat die me sws niet gebruikt heeft maar het voelt wel zo

  maar 9 ook want ik had gehoord dat die een beeld van me had en toen die me leerde kennen bleek ik niet meisje te zijn wie hij dacht ik was daarom wou die me niet alleen hij heeft dat niet eerlijk gezegd tegen mij.. dus ik weet niet wat nou echt waar is

  Maar 2 speelde ook een rol want na dat hij me afwees ging die meteen naar een andere

 • 5 jaar geleden Petronella

  5 en 8 zijn zo achterlijk dat je niet eens met zo'n jongen om zou moeten gaan. en 4 is trouwens ook idioot.

 • 5 jaar geleden Cacharell

  Ik word niet bepaald blijer van dit artikel, word er alleen maar onzekerder van!

 • 5 jaar geleden It'sMYlife

  mijn broer heeft het uitgemaakt met zijn (ze hadden net drie weken) omdat het te veel geld kostte, die dates. En hij was alweer zat van dr. Ik bedoel maar.... Best wel een vreselijke broer heb ik xD

 • 5 jaar geleden flowerchild

  ''Je kost te veel'' Slechtste reden ooit om het uit te maken, over zoiets valt toch gewoon te praten?

 • 5 jaar geleden Leo

  Niet populair genoeg zijn was de reden om onze "relatie" verborgen te houden. Asshole.

 • 5 jaar geleden Renée - redacteur Girlscene (redactie)

  @Zoeyxx: praten is zeker belangrijk!

  @Kimberly & Let it be: sterkte ladies,

 • 5 jaar geleden Bagliore

  Ik denk dat voor heel heel heel veel dingen dé oplossing praten is! Zit je ergens mee? Gooi het er direct uit! Niet uitstellen tot volgende week, nee direct. Dan hebben jullie het erover en is het weer goed. Vaak tenminste. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik en mijn vriend al 13 maanden happy together zijn, als we niet hadden gepraat. Zou het na een paar maanden al over zijn geweest. Dus als iemand van jullie ergens mee zit, schroom niet en ga praten. Als hij echt van je houd staat hij ervoor open

 • 5 jaar geleden Kimberly

  Vandaag is ook mijn relatie uitgegaan. Het ging al een tijdje niet zo lekker en vandaag heb ik het uitgemaakt...

 • 5 jaar geleden Pinklover24

  Sorry, maar wat heeft dit artikel voor nut? 'Om van die vervelende wáárom-heeft-hij-het-toch-uitgemaakt-vraag af te komen, hebben we 10 redenen voor je op een rijtje gezet.' Dan weet je toch nog steeds niet wat voor reden? Dit maakt mensen alleen maar onzekerder. Erg leuk als je liefdesverdriet hebt.

 • 5 jaar geleden Let It Be.

  Leuk, t is sinds vandaag uit met mijn vriend...maar ik ben de gene die hem gedumpt heeft dusja..

 • 5 jaar geleden SupremeBitch

  Pffft jongens.... :P

 • 5 jaar geleden Supercalifragilistic

  Wow, dit artikel laat je echt beter voelen. Elk geval is uniek. Moeten we niet eerder werken aan waarom mensen wel met ons willen gaan ipv niet?

 • 5 jaar geleden Trouble

  Van mij ging het uit omdat de afstand te groot was. We zagen elkaar haast nooit. Tja, dat is natuurlijk wel begrijpelijk... Maar leuk artikel!

 • 5 jaar geleden Sinfonia

  óf hij weet het gewoon niet meer, en de gevoelens gaan vanzelf over. Waarom mis ik deze?

 1. 1