Beauty

OPI ExpertTouch Remover (wraps) en nagelriemolie

6

Op de redactie van Girlscene zijn we gek op glitter en sparkle op de nagels, maar oh... wat is het een vervelende klus om die glitter er weer af te krijgen. Er gaat op z'n minst een halve fles nagellak remover en een pak wattenschijfjes doorheen. OPI heeft daar iets op bedacht: OPI ExpertTouch Remover (wraps en nagellak remover) en de Avoplex Cuticle Oil to Go om de nagelriemen daarna te verzorgen.

Het kost veel tijd om glitternagellak en OPI Liquid Sand nagellak van onze finger tips te verwijderen. De ExpertTouch lijn van OPI is gemaakt om binnen no time de lak te eraf te krijgen op een simpele manier.


OPI ExpertTouch nagellakremover - € 4,10 (30 ml) en € 8,50 (120 ml)

€ 8,50 is niet een bedrag dat we snel neerleggen voor een nagellakremover, maar eerlijk is eerlijk: je krijgt waar voor je geld. Een kleine hoeveelheid ExpertTouch nagellakremover is genoeg om vier nagels met nagellak en glitter te verwijderen. Hoe? Breng een beetje aan op een wattenschijfje, druk het een paar seconden aan op de nagel en veeg van de nagelriem af. Indrukwekkend hoe eenvoudig dit gaat. De nagels en nagelriemen worden niet droog van deze remover, wat ook een voordeel is.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (8/10)


OPI ExpertTouch Removal Wraps - € 7,95 (20 stuks)

Met deze wraps verwijder je eenvoudig glitternagellak. Op het witte deel in het midden breng je de OPI ExpertTouch nagellakremover aan en dat deel leg je vervolgens op de nagel. De folie eromheen vouw je vervolgens om je vingers heen. Laat het 5 minuten weken voordat je het er (draaiend) af haalt. 

De Removal Wraps werken hetzelfde als een half wattenschijfje en aluminiumfolie, alleen zijn deze kant en klaar en perfect voor op reis. Haal de wraps er niet in een keer af, maar wrijf en 'draai' het als het ware van de nagel af. Op de redactie moeten we hier nog even mee oefenen. ;-)

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ (7/10)OPI Avoplex Cuticle Oil to Go nagelriemoliepen - € 11,95 (7,5 ml)

Wanneer de handen veel in aanraking komen met onder andere water en schoonmaakmiddelen drogen de nagelriemen uit. De Avoplex Cuticle Oil to Go nagelriemoliepen van OPI maakt de nagelriemen weer soepel en zacht in een swipe. Uit het kwastje komt een verzorgende gel met vitamine E, avocado olie en druivenpitolie. Lekker om voor het slapen aan te brengen of een paar keer gedurende dag. De geur is zoet, maar niet overheersend en de gel trekt redelijk snel in. Een fijn product, zeker nadat je nagels weer glittervrij zijn! 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ (8/10)

Kende jij de OPI ExpertTouch en Avoplex nagelriemoliepen al? Ga jij het proberen?

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

6 reacties

 • 5 jaar geleden Esther

  waarom zou je 7,50 betalen voor wat je ook kunt doen met wattenschijfjes en aluminiumfolie?

 • 5 jaar geleden Van Thi

  Mijn moeder is nagelstyliste en zij krijgt hetzelfde effect met aceton een watje en aluminiumfolie. Véél goedkoper!

 • 5 jaar geleden xstrawberriess

  Súper handig! Ik draag dus nooit glitternagellak omdat het er nooit af gaat, maar door deze tips ga ik het zeker weer dragen! I love glitternagellak!

 • 5 jaar geleden Renée - redacteur Girlscene (redactie)

  @xoxoxox: ja

 • 5 jaar geleden xoxoxoxoxo

  Zit er aceton in?

 • 5 jaar geleden xHeyStar

  Het zijn vast goede producten, maar zó duur... Ik ga toch geen €8 betalen om twee keer mijn nagellak er met die aluminiumdingen af te halen!

 1. 1