Fashion

8 modemissers

Fashion is iets heel persoonlijks. De één dartelt vrolijk rond in een jurkje, terwijl de ander uitsluitend broeken aantrekt. Iedereen zijn eigen smaak! Hoewel iedereen weer wat anders mooi vindt, zijn er toch een paar fashion crimes die écht niet door de beugel kunnen. Denk aan sokken in sandalen of teveel designerkleding… Nee, dat zijn echte no-go's! Girlscene zet acht modemissers voor je op een rijtje. 

Dit artikel is niet bedoeld om mensen te beledigen, als jij een 'modemisser' wél mooi vindt dan is dat natuurlijk prima. Gewoon dragen wat je mooi vindt :-). 

1. Witte leggings
We weten het, witte leggings waren het ooit helemaal. Toch hebben ze wat ons betreft nooit een comeback gemaakt. Als je witte leggings draagt, dan lijkt het eerder of je behoorlijke melkflessen hebt. Niet erg flatterend. Kies eerder voor een zwarte of grijze legging, dat is stukken beter. 


Bron

2. Teveel designerkleding
Je moet geluk hebben als je designerkleding kan betalen en sommige mensen willen dat laten zien ook. Zij trekken een outfit aan met duidelijk zichtbare logo's, en ze houden zich niet in! Denk aan: Burberry jas, broek, shirt en schoenen. Zie jij het al voor je? Nee, niet mooi. 

3. Afgetrapte kleding
Het liefst wil je jouw lievelingsjeans elke dag aan, maar helaas komt er een tijd dat jullie wegen moeten scheiden… Op gegeven moment is kleding niet meer zo mooi. Er komen gaten in, het gedeelte bij de knieën slijt af en de broekspijpen lubberen uit. Een afgetrapte broek oogt onverzorgd, neem dus afscheid van je geliefde broek. Als je dit hebt gedaan, dan kun je natuurlijk meteen de stad in gaan om een nieuwe lievelingsbroek te scoren :-). 

4. String boven broek
Als iets er iets ordinair uitziet, dan is het wel een string die boven de broek uitkomt. Dat kunnen je niet met ons oneens zijn toch? Het overkomt iedereen weleens per ongeluk, maar er zijn echt vrouwen die dit expres doen! Zorg voor een riem en een goedzittende broek, en deze modemisser kan jou niet overkomen. 

5. Bouwvakkersdecolleté
Zo nu en dan moeten mensen bukken en dan komt hij tevoorschijn… De bouwvakkersdecolleté! Al jaren berucht en uhhh… best wel onsmakelijk. Voor alle bouwvakkers: koop een riem, dan ben je meteen van het gezeik af :-).

6. Vloekende kleding
Een beetje kleur in je outfit is leuk, maar dan moeten die kleuren wel bij elkaar staan! Niks is lelijker dan een outfit met vloekende kleuren. Stel je eens voor: je ziet iemand op straat met een knalgroene broek en een knalrood shirt… Zou dat mooi staan? Ieeee, wij vinden van niet!

7. Sokken in sandalen
Het lijstje met modemissers zou niet compleet zijn zonder de beroemde sokken in sandalen. Deze crime staat al jaren in de lijst, maar alsnog kun je regelmatig mensen met sokken in sandalen spotten. Wij vinden het tijd om dit fenomeen definitief uit het straatbeeld te halen: nee, nee en nog eens nee. 

8. Crocs
Crocs hebben niet de beste reputatie, ze zouden alleen voor oude mensen of voor in het ziekenhuis zijn. Tja, daar zijn we het eigenlijk wel mee eens. Er zijn namelijk genoeg alternatieven voor de Crocs, je kunt ook gewoon je Havaianas of leren sandaaltjes aantrekken. Dat staat toch veel mooier? 


Bron

Ben jij het eens met deze modemissers? Wat vind jij zelf modemissers?

Inspireer andere Girlscene meiden via Pinbook

Must reads 👀