Beauty

Probeer gratis Lactacyd verfrissende intiem tissues

Tijd om een serieus onderwerp aan te snijden… Het is belangrijk om je hygiëne op orde te hebben. Daarom wassen we ons elke dag, gebruiken we deodorant tegen zweten en stinken en gebruiken we zo nu en dan (of gewoon elke dag) een spuitje parfum om lekker te ruiken. Haren worden verwijderd, wenkbrauwen netjes geëpileerd als dat nodig is en een leuk lakje op de nagels maakt het af. Maar zorg je ook goed voor je vagina?

Kijk, als je zweet omdat je een sprintje naar de trein moest trekken of omdat je hebt gesport kun je vervelende luchtjes maskeren met deodorant. Bijna elk meisje heeft wel een spuitbus in haar tas zit om even tussendoor op te frissen zodat je zelf een frisser en zelfverzekerder gevoel krijgt. Maar niet elk meisje heeft Lactacyd verfrissende intiem tissues in haar tas, die bijna niets wegen en compact genoeg zijn om mee te nemen.

Terwijl je oksels gedurende dag meer ruimte krijgen om te 'luchten', krijgt de vagina dat niet. Als je erover nadenkt ben je down under de hele dag opgesloten… En als je dan hebt gesport en doorgaat naar een date is het wel zo fijn om je ook even daar op te frissen, toch? Met Lactacyd verfrissende intiem tissues krijg je dus dat frisse gevoel terwijl het tegelijkertijd de natuurlijke bescherming van je vagina ondersteunt. Lactacyd is namelijk mild en bevat geen zeep. Onder de douche gebruik je water of Lactacyd en on the go gebruik je de intiem tissues. Dan ben je elk moment van de dag fris en fruitig wanneer jij dat wilt.

De verpakking van de Lactacyd verfrissende intiem tissues is ideaal om bij je te hebben in je tas. Het past zelfs in een kleine clutch, wat handig is tijdens het uitgaan. Het formaat is lekker klein en compact. Speciaal om onderweg mee te nemen!

Als Girlscene lezeres kun je nu gratis Lactacyd verfrissende intiem tissues uitproberen. Vraag hier een gratis sample aan!

Heb jij al een sample van de Lactacyd verfrissende intiem tissues aangevraagd?

Must reads 👀