Celebs

Watch: Elite Model Look 2013, LIVE stream

Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Frédérique van der Wal, Lara Stone en Yfke Sturm: topmodellen die allen werden ontdekt door de grootste en meest prestigieuze internationale modellencompetitie ter wereld: de Elite Model Look. Na drie drukbezochte castingdagen en een super spannende halve finale, is het nu tijd voor de spetterende finale van de Elite Model Look Nederland 2013. Klik hier voor een LIVE stream en zie voor wie er vandaag een droom werkelijkheid wordt. 

De afgelopen weken hebben we al veel geschreven over Elite Model Look. Zo konden jullie meegenieten van de castingdagen én de halve finale. We hebben allemaal meegeleefd met de modellen in spé. Vanavond is het dan zover. Het moment waar de deelnemers naartoe hebben geleefd: de finale! 

In The Harbour Club Amsterdam strijden vanaf 20.30 uur 10 meiden en 10 jongens om de titel, een jaarcontract bij Elite Model Agency Amsterdam en voor de meiden een ticket naar de prestigieuze World final in Shenzen China op 27 november aanstaande. Tijdens de finale zullen de kandidaten stralen in creaties van superstylist Danie Bles en worden ze aangemoedigd door niemand minder dan ervaringsdeskundige en topmodel Marvy Rieder; die de avond presenteert. Een professionele jury, die onder andere bestaat uit Modejournaliste Karin Kuijpers van Metro Mode, Danie Bles, Haar & Make up specialist Rob Peetoom, Victoria Da Silva International Director of Elite Model Look en Director of Elite Model Management Amsterdam Sven Grüber, bepaalt wie er op 27 november in de World Final in Shenzhen mag schitteren.

Wil jij de super spannende finale meemaken? Wil jij weten wie er wint? Dat KAN! Via een live stream kun je precies volgen wat er allemaal gebeurt. Bereid je voor op een groot spektakel met veel hoogtepunten. Vanaf 20.30 uur kun je de finale bekijken. 

Bekijk hieronder de LIVE stream van Elite Model Look 2013:

Watch on YouTube

Ga jij de Elite Model Look finale kijken? 

Must reads 👀