Lifestyle

Bestel de Girlscene agenda nu met vette korting!

De scholen zijn weer begonnen… back to reality! Een agenda is eigenlijk wel je beste vriend tijdens de schoolperiodes. Tja, hoe moet je anders weten hoeveel huiswerk je hebt?! Maar het is ook belangrijk dat je agenda er een beetje leuk uitziet. Ook dit jaar is er weer een vrolijke, handige en hippe Girlscene agenda en die kun je nu met vette korting scoren! Heb je nog geen agenda of wil je gewoon een nieuwe? Bestel hem dan met 35% korting én gratis verzendkosten! 

Waarom de Girlscene agenda?
De agenda staat dit jaar in het teken van DIY's.
De cover bepaal jij zelf! Wij hebben al een leuke omslag ontworpen, maar mocht je iets anders willen dan kun je jouw eigen afbeelding/foto in het hoesje doen. En de agenda zal je het hele jaar niet vervelen!
Voorin zit een spiegeltje zodat je kunt kijken of je lipgloss wel goed zit (of om te kijken naar die leuke jongen achter je).
De agendapagina's zijn lekker ruim, zodat je alles op kunt schrijven. Wel zo belangrijk!
Op iedere pagina staat een 'je bent niet de enige die…', quote of beautytip. Voor als de les een beetje saai is!
Tussendoor staan leuke artikelen zoals je van Girlscene gewend bent. 
De agenda heeft doorzichtige hoesjes, om foto's in te doen of om dingen in te bewaren.
De agenda bevat notitiepagina's, liniaal en alle dingen die je in ieder agenda vindt zoals een kalender en een persoonlijke pagina.
Achterin zit een leuk stickervel om de agenda helemaal de jouwe te maken. 

Wij vinden de agenda in ieder geval super leuk en jullie hopelijk ook :-).

Als Girlscene-lezeres kun jij de agenda nu met 35% korting + gratis verzendkosten! Dat betekent dat hij niet €14,95 maar €9,72 kost. 

Betalen kan heel makkelijk via de online betaalmethode iDEAL, die door alle grote Nederlandse banken wordt ondersteund. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een pinpas en toegang tot internetbankieren. Klik hier om de agenda direct te bestellen.

Must reads 👀