Beauty

De favoriete beautyproducten van: Celeste

Girlscene is benieuwd naar de favoriete beautyproducten van lezeressen! Welke producten zijn jouw absolute musthaves? Misschien heb je een mascara gevonden die voor de meest waanzinnige oogopslag zorgt of heb je een lippenstift in jouw collectie die een bijzondere herinnering heeft. Elke keer vertelt een lezeres over de paradepaardjes uit haar collectie die je echt geprobeerd moet hebben. Deze keer deelt Celeste haar favorieten.

Ik ben Celeste en ik ben 18 jaar. Hoewel ik niet echt bepaald een beautyguru ben vind ik het wel ontzettend leuk om mezelf mooi op te maken en te experimenteren met nieuwe make-up. Ik ben dan ook altijd op zoek naar interessante, nieuwe beautyproducten. Mijn favoriete beautyproduct allertijden is toch wel lipstick, waarvan ik er ook twee zal laten zien. Dit zijn de beautyproducten die ik laat zien:


1. Bourjois Mineral Radiance Pressed Powder 02 Vanille
Deze poeder draag ik elke dag gewoon over mijn dagcréme en meer heb ik eigenlijk ook niet nodig. Deze poeder dekt goed en blijft minstens een halve dag goed zitten! Dat is ook de reden dat ik het zo’n fijn product vind. Op de dagen dat ik bijvoorbeeld in de vakantie 8 uur achter elkaar moet werken vind ik het fijn dat mijn make-up die 8 uur ook overleeft. En deze poeder overleeft het zeker! Zelfs als ik enigszins gezweet heb blijft het aardig zitten. Daarnaast zie je de poeder niet heel duidelijk zitten, wat ik soms nog wel eens heb met andere poeders. Het enige nadeel aan de poeder vind ik de sterke parfumgeur. Het is een beetje too much helaas, maar door de goede kwaliteit blijf ik het toch gebruiken! De poeder kost rond de €11,- en is te koop bij drogisterijen zoals Etos.

2. Essence Get Big! Lashes Waterproof
Normaal heb ik het niet zo op van die goedkope mascara’s, maar deze mascara van Essence vind ik verrassend fijn! Hij klontert weinig en maakt mijn wimpers mooier en langer dan ze eigenlijk zijn. Het borsteltje is een goede grootte en daardoor fijn in gebruik. Het waterproof gedeelte doet ook zeker wat het beweert, hoewel de mascara soms nog wel neigt af te geven als ik in mijn ogen gewreven heb. Dat is jammer, maar verder is het een hele fijne mascara. Ik heb trouwens gekozen voor de waterproof variant omdat ik vaak ver moet fietsen, maar de gewone Get Big! Lashes mascara werkt naar mijn mening ook prima. De mascara kost ongeveer €3,- en is te koop bij Kruidvat.


3. Bourjois Rouge Edition 11 Fraise Remix & 12 Rose Néon
Deze lipsticks zijn by far mijn meest favoriete lipsticks. Ik ben hoe dan ook een lipstick-liefhebber en grijp dan ook vaak naar deze twee kleurtjes. Nummer 11 had ik als eerste gekocht en die beviel al gelijk heel goed. Hij heeft een mooie framboos-kleur, een beetje rood roze. Hij heeft veel pigment en een lichte glans. De kleur is toch niet té opvallend en daardoor heel draagbaar. Daarnaast blijft hij goed zitten, zelfs na een lichte maaltijd of drinken zit er nog heel wat lipstick op mijn lippen. Doordat deze kleur zo goed beviel heb ik nummer 12 ook gekocht. Dit is een felroze kleur met ook een lichte glans. Deze blijft wederom goed en lang zitten en eigenlijk net zo draagbaar voor naar school bijvoorbeeld. Geloof me maar, deze lipsticks zijn geweldig! Ze kosten ongeveer €11,- per stuk en zijn te koop bij winkels als Etos en ICI Paris XL.


4. O.P.I. Nail Lacquer in de kleur Passion
Deze nagellak is mijn derde lakje van het geweldige merk O.P.I. en inmiddels mijn favoriet. Het is een hele lichte roze kleur die de kleur van mijn nagels eigenlijk ietsje meer en mooier roze maakt dan ze van zichzelf zijn. Het beste aan deze nagellak is echter dat hij ontzettend lang blijft zitten! Met twee laagjes blijft deze nagellak wel een volle week zitten zonder te gaan chippen of los te raken. Zo tof! Daarnaast is het kwastje waar je de lak mee aanbrengt ook heel fijn in gebruik. Toch zijn de lakjes van O.P.I. naar mijn mening altijd heel goed (ik heb er nu drie en die zijn stuk voor stuk geweldig). Het enige nadeel is is dat de lakjes wat aan de prijzige kant zijn, namelijk zo’n €13,- en dat is veel voor nagellak. Je krijgt er echter wel veel voor terug en daar doe ik het voor!


5. E.L.F. 100 Piece Marble Eyeshadow
Dit is mijn laatste favoriete beautyproduct maar niet de minste, integendeel. Dit palette bevat 100 verschillende oogschaduw kleuren en maakt hierdoor andere oogschaduw-aankopen overbodig. In het palette zitten zowel veel neutrale nudes en donkere kleuren als felle kleurtjes en glitters. Ook zitten er een spiegeltje en twee kleine oogschaduw-kwastjes bij het palette. Het pigment van de oogschaduw verschilt wel erg van kleur. De ene is ontzettend goed gepigmenteerd maar de ander wat minder. Dit vind ik toch niet heel erg. Het palette heb ik gekocht om de hoeveelheid nudes en die doen prima hun werk. Helaas veeg je soms wel zo de oogschaduw weg, maar dat hoort misschien ook wel gewoon bij oogschaduw uit deze prijsklasse. Het fijne aan dit palette is ook de prijs: 100 verschillende kleuren voor €12,-! Naar mijn mening is dat echt niks, want als je al die kleuren los in de winkel koopt ben je stukken duurder uit. Je kan het palette alleen niet in Nederland in de winkel kopen voor zover ik weet. Ik heb hem via de site van E.L.F. gekocht en de verzendkosten bedroegen daar zo’n 5 euro. Dat is misschien veel, maar het palette is het naar mijn idee zeker waard!

Wil jij ook jouw lievelings beautyproducten delen? Geef je dan op. Mail het volgende naar danique@girlscene.nl:
– Een paar mooie foto's (minimaal 5) van jouw favoriete beautyproducten. Er zijn wel een paar eisen waar je foto's aan moeten voldoen:
1. Eén foto van alle producten bij elkaar, los hiervan nog een x-aantal foto's per product
2. Foto's moeten minimaal 600 pixels breed zijn, hoe groter hoe beter.
3. Foto's moeten scherp en duidelijk zijn.

– Vergeet ook vooral de informatie niet te sturen: een alinea over jezelf, welke producten, waarom deze producten (waarom vind jij ze fijn?), waar kun je het kopen en misschien de prijs, hoelang gebruik je het product al, etc…
Good luck ladies! Wij zijn heel erg benieuwd naar jullie beautyartikelen, dus sturen maar :-).

Welke beautyproducten gebruik jij het liefst?

Must reads 👀