Beauty

Test: Dr. Hauschka Badproducten

Nu het vakantie is heb je natuurlijk veel vrije tijd, maar tijdens je school, studie of werk kun je nogal (meer dan) eens gestrest zijn! Wat is er dan lekkerder om na een drukke dag een heerlijk schuimend, warm bad te nemen? Of nu je meer tijd hebt eens een dagje home-spa te houden? Met de nieuwe badproducten van Dr. Hauschka creëer je in een handomdraai een ultiem relaxmoment voor jezelf!

Dr Hauschka brengt deze herfst vier producten uit: twee badoliën en twee badcrèmes. Elk product heeft een eigen karakter en originele geur! Deze badproducten sluiten ook heel goed aan op de douchelijn van dit merk. De nieuwe romige badcrèmes Rozen en Moor Lavendel en de badoliën Amandel en Citroen Lemongrass zorgen tegelijkertijd goed voor je huid en totale ontspanning.

Amandel badolie

De geur van deze nieuwe hydraterende badolie ruikt naar frisse amandelbloesem en de warme zoetheid van een amandelnoot. De zachte en romige badolie wordt goudgeel van kleur als het zich vermengt met het warme badwater. Dit zorgt voor een super luxe en lekker gevoel! 

Citroen Lemongrass badolie

Een bad met wat van deze Citroen Lemongrassolie werkt heel opwekkend! Door de frisse citroenachtige geuren wordt je geest gestimuleerd en voel je je helemaal opgewekt. Zongerijpte citroenen en exotisch citroengras worden gecombineerd in deze variant. Deze geuren worden aangevuld door onder andere zonnebloemolie die je huid lekker zacht maakt. Dit bad kun je gerust nemen in de ochtend of voordat je een avondje uitgaat, je voelt je helemaal opgewekt! 

Rozen badcrème

Als je deze romige badcrème in het stromende kraanwater giet terwijl je bad volloopt verandert je badkamer in een bloementuin! Rozenwater, etherische rozenolie en extracten van rozenblaadjes maken dit bloemenbad verrassend friszoet. De toegevoegde amandel- en avocado-olie zorgen voor een zijdezachte huid en de combinatie van deze geuren werkt ook nog eens heel ontspannend voor je geest. 

Moor Lavendel badcrème

De kalmerende werking van lavendel is al jarenlang bekend. Na een drukke dag helpt Moor Lavendel je helemaal ontspannen en tot rust komen. Door de combinatie van lavendel, heide, paardenkastanje en heermoes wordt je huid beschermd tegen uitdroging. Doe de badkamerdeur op slot, laat de ontspannende geur zijn werk doen en geniet heerlijk van jouw bad. Mijn persoonlijke favoriet! Na een drukke week op de redactie vind ik niets lekkerder dan een warm lavendelbad, om daarna heerlijk op de bank een filmpje te kijken!

Vanaf half september zijn de nieuwe producten van Dr. Hauschka te koop. Voor Amandel bad en Citroen Lemongrass bad betaal je €14,95, voor de Rozen- en Moor Lavendel badcrème €16,95.

Neem jij ook weleens een heerlijk bad om te ontspannen? Welke Dr. Hauschka variant is jouw favoriet?

Must reads 👀