Celebs

Girlcrush: Selena Gomez!

Wij, en vast velen van jullie, zijn helemaal gek van Selena Gomez. We luisteren haar liedjes, zwijmelen weg bij haar films en willen allemaal een beetje op haar lijken. Op Girlscene is er dan ook vaak nieuws te lezen over Selena. Wij hebben dus een beetje een girlcrush op miss Gomez en wilden graag een artikel aan haar wijden! 

Selena werd geboren op 22 juli 1992 in Texas, U.S.A. Haar moeder is van Italiaanse afkomst en beviel van haar toen ze zelf 16(!) was. Haar vader is Mexicaans. Ze werd als enig kind opgevoed door haar moeder. 

Selena is bekend geworden door haar rol als Alex Russo in de Disneyserie Wizards of Waverly Place. Daarnaast speelde ze in veel films en heeft ze wat gastrollen gehad in tv-series zoals Hannah Montana en The Suite Life of Zack & Cody. Ook is ze erg muzikaal: met haar band 'Selena Gomez & The Scene' bracht ze al meerdere albums uit, waarvan een van haar nieuwste singles 'Come & Get It' is.

Watch on YouTube

Ook heeft Selena het hart op de goede plaats. Ze zet zich sinds 2009 in voor UNICEF en is daarmee de jongste ambassadrice uit de U.S.A. dat het goede doel ooit had. 

Onder haar beste vriendinnen kan ze onder andere Taylor Swift, Demi Lovato en Vanessa Hudgens scharen, niet de minsten in celebland! 

We weten natuurlijk ook allemaal dat ze een turbulente relatie heeft gehad met Justin Bieber. Na een relatie van ruim anderhalf jaar werd eind 2012 bekend dat zij uit elkaar gingen. Sindsdien zijn zij nog meerdere malen samen gespot, maar het lijkt nu toch echt definitief uit te zijn. Lees hier meer over hun break-up story.

Op dit moment is ze heel druk met het geven van optredens en concerten, en zal ook in Nederland komen performen! Op 3 september 2013 zal ze in de Heineken Music Hall een spetterend concert geven! En wij hebben een verrassing… Je maakt namelijk kans op kaarten voor dit concert én een MEET & GREET met Selena herself!

Watch on YouTube


Wil jij kans maken op deze supervette prijs? Ga dan naar www.disneychannel.nl en doe mee!

Wat vinden jullie van Selena Gomez, en doen jullie mee met de winactie?

Must reads 👀