Lifestyle

Win: Laat zien dat je schoon drinkwater drinkt

Wat is er nou fijner dan een glas koud water op een warme zomerdag? Soms beseffen we niet dat de meest simpele dingen heel waardevol zijn. We zijn er zo aan gewend geraakt, dat we het vergeten te delen. Want meer dan een miljard mensen kunnen niet zomaar een glas schoon water drinken. Door water van MARIE-STELLA-MARIS te drinken, zorg je niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander. Laat zien dat je schoon drinkwater drinkt! 

Het watermerk MARIE-STELLA-MARIS gelooft in de kracht van delen. Door water van dit merk te drinken, deel je water. Hun motto? Drink water, give water. Van elke fles gaat altijd een vast bedrag naar schoondrinkwaterprojecten (5 cent per liter). Het streven is om schoon drinkwater voor iedereen beschikbaar te maken, maar dat kunnen ze niet alleen! Daar hebben ze ook jou bij nodig. Zo kunnen we met elkaar een bijdrage leveren.


MARIE-STELLA-MARIS kwam op bezoek bij Girlscene! 

Denk jij: ‘Het heeft echt geen zin als ik een flesje water koop’? Dan heb je het mis! Sinds de lancering in november 2012 is door het watermerk al 48.000 euro beschikbaar gemaakt voor schoondrinkwaterprojecten. En dit is nog maar het begin. Het doel is nu dat de bijdrage aan schoondrinkwaterprojecten binnen een jaar verdubbeld wordt. En jij kunt daarbij helpen.

Laat zien dat jij voor schoon drinkwater bent!

Meedoen?
Laat zien dat je voor schoon drinkwater bent door simpelweg een foto van een flesje MARIE-STELLA-MARIS met de hashtag #ikdrinkmarie te uploaden via ikdrinkmarie.nl. Zo laat jij zien dat je met MARIE-STELLA-MARIS niet alleen voor jezelf zorgt, maar ook voor een ander.

Een paar voorbeelden:

 

Waar verkrijgbaar?
Water van MARIE-STELLA-MARIS is vekrijgbaar bij o.a. Albert Heijn, C1000, Jumbo, Plus en Vomar supermarkten, BP benzinestations, Amsterdam Schiphol Airport en diverse horecagroothandels.

Doe mee en verdien een cadeau!
Als je meedoet, dan maak jij ook nog kans op een cadeau. Stijlvolle MARIE-STELLA-MARIS cadeaus worden weggegeven door een team van Brand Ambassadors aan trouwe waterdrinkers. Zo worden zij bedankt voor het ondersteunen van het verhaal van het watermerk.

Hoe meer mensen MARIE-STELLA-MARIS water drinken, hoe meer water ze kunnen delen. Iedereen, ook jij, kan gemakkelijk delen door een fles MARIE-STELLA-MARIS water te kopen.

Wat vind jij van dit initiatief? Ga jij meedoen met #ikdrinkmarie?