Beauty

Test: Pupa Milano nail art

Liefhebbers voor nagellak en nail art opgelet! Met de nail art van Pupa Milano tover je jouw nagels om tot een echt kunstwerk. Ga voor de Bubbles nail art met kleurrijke balletjes op je nagels of kies voor de Crazy Crystals met mooie microkristallen. Bekijk hier het resultaat.

Dit zijn de nail art kits van Pupa Milano:  
nail art

achterkant

Zelf heb ik – Petra – niet zo heel veel ervaring met nail art, maar gelukkig zit er een duidelijke beschrijving op de achterkant van de verpakking! Het ziet er ook best makkelijk uit, dus ik ben benieuwd of dit net zo makkelijk is als het lijkt.  

Ik begin met de Crazy Chrystals nail art:
pupa
Deze bestaat uit groene nagellak, een kwastje en de Crazy Crystals.

collage

♥ Stap 1: allereerst begin je met het lakken van je nagels. Je kunt voordat je de kleur aanbrengt natuurlijk eerst nog een basecoat aanbrengen om de nagels te beschermen. Laat de eerste laag even goed drogen en begin dan met de tweede laag nagellak. Dit doe je wel per nagel, omdat de nagels nog nat moeten zijn voor de Crazy Chrystals.
♥ Stap 2: als de nagellak nog nat is strooi je er een ruime hoeveelheid van de Crazy Chrystals overheen. Wacht een paar seconden en veeg met het speciale borsteltje zachtjes het overtollige van de nagels af.
♥ Stap 3: wacht een paar seconden en veeg met het speciale borsteltje zachtjes het overtollige van de nagels af. Wacht nu 15 minuten voordat het droog is.

Het resultaat:
crazy chrystals pupa nail art

♥ Wat vind ik?
Wat een super leuk resultaat! Ik had echt verwacht dat het best lastig zou zijn, maar het is  absoluut niet lastig om het aan te brengen! Met het kwastje haal je namelijk netjes de overtollige Crystals weg en er blijft nog genoeg op de nagels zitten voor een mooi resultaat. Je moet wel lang wachten, maar als het eenmaal droog is blijft het wel goed zitten. Ik vind deze groene kleur een mooi fel kleurtje voor de zomer!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (8/10)

Ik geef deze nail art een 8, omdat het makkelijk is en het een mooi resultaat geeft. Ook blijft de nail art goed zitten. Het enige minpuntje is dat je wel lang moet wachten voordat het goed droog is.

De Crazy Crystals nail art van Pupa Milano is verkrijgbaar in zes kleuren en kost € 12,95. De nail art is al verkrijgbaar DA, maar kun je ook online bestellen.

Bubbles nail art:
bubbles
Deze bestaat uit een lichtblauwe nagellak en de kleurrijke Bubbles.

bubbles
♥ Stap 1: allereerst begin je met het lakken van je nagels. Je kunt voordat je de kleur aanbrengt natuurlijk eerst nog een basecoat aanbrengen om de nagels te beschermen. Laat de eerste laag even goed drogen en begin dan met de tweede laag nagellak. Dit doe je wel per nagel, omdat de nagels nog nat moeten zijn voor de Bubbles.
♥ Stap 2: als de nagellak nog nat is, strooi je de bubbles over de nagels. Zorg dat je hele nagel bedekt is met de balletjes. Houd je nagel boven het bakje nog even op zijn kop, zodat de overtollige balletjes in het bakje vallen.
♥ Stap 3: wacht een paar seconden en druk dan zachtjes de balletjes met je vinger aan. Pas op dat je de Bubbles niet te hard aandrukt, omdat je anders de balletjes in de nagellak verschuift. Wacht nu 15 minuten zodat het goed droog is. Je kunt er nu nog een topcoat overheen lakken, zodat het goed blijft zitten.

Het resultaat:
resultaat

♥ Wat vind ik?
Ook dit vind ik een erg leuk resultaat! De balletjes lijken misschien wat groot op de foto, dit komt omdat we natuurlijk hebben ingezoomd met de camera. In het echt zijn de balletjes erg klein, dit geeft een leuk effect! Ik word er meteen vrolijk van als ik naar mijn nagels kijk.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ (7/10)

Ik geef deze nail art een 7. Ik vind de Bubbles erg mooi op de nagels en ook deze nail art is makkelijk om aan te brengen. Wel vind ik het weer jammer dat het 15 minuten duurt voordat het goed droog is. Ik geef deze nail art net geen 8, omdat een topcoat echt noodzakelijk is. Zonder topcoat vallen er regelmatig wat balletjes af.

De Bubbles nail art van Pupa Milano is ook verkrijgbaar in zes kleuren en kost € 12,95. De nail art is verkrijgbaar bij DA, maar kun je natuurlijk ook online bestellen.

Wat vind jij van de nail art van Pupa Milano en welke nail art vind jij het mooist? Zou je deze nail art zelf aanschaffen?

Must reads 👀