Celebs

Zien! Annebel Visscher heeft (alweer) haar lippen laten doen

Je ziet het steeds meer, celebs die hun gezicht veranderen door middel van cosmetische ingrepen. Fillers of botox, het is tegenwoordig taboe meer! Ook Annebel Visscher, die we kennen van Temptation Island en Echte Meisjes in de Jungle, heeft haar lippen laten doen, maar nu wil ze deze opnieuw aanpakken.

‘Knakworstlippen’

Annebel Visscher, bekend van Temptation Island, wordt altijd herkent door haar grote lippen. Toen zij de afleveringen terugkeek schrok ze er zelf een beetje van. Ze vond het wel een beetje te en wilde van haar ‘knakworstlippen’ af. Niet alleen zag ze zelf in dat er iets moest veranderen, maar de kijkers van het programma hadden er ook genoeg over te zeggen. De haatreacties stroomden binnen over Annebels uiterlijk. “Daar heb ik mezelf even rot over gevoeld. Ik zou zelf nooit mensen veroordelen op hun uiterlijk”, aldus Annebel. “Dat was niet om de reacties hoor, maar op een gegeven moment zie je het niet meer. Maar ik zag mezelf terug en dacht: wat voor knakworsten heb ik”, vertelde Annebel destijds in een interview met RTL Boulevard.

Lees ook:
Wait what?! Is Annebel van Echte Meisjes vreemdgegaan in de jungle?

Lippen

Op haar Instagram Stories laat Annebel Visscher aan haar volgers weten dat ze haar ‘duckface’ zat is en weer een ingreep ondergaat voor haar lippen. Deze keer dus niet om ze groter te maken, maar om een meer natural look te krijgen.

“Ik heb ze een tijdje terug laten doen, maar het is toch weer boven mijn lip gaan zitten”, begint de blondine. “Ik wil gewoon die mooie Russische methode dat ze plat zijn, maar wel de vorm geaccentueerd is.” De ingreep die ze is ondergaan moet er dus voor zorgen dat de fillers helemaal oplossen. Binnen aan aantal dagen zal het gewenste resultaat zichtbaar moeten zijn. Wij zijn benieuwd!

Beeld: instagram @annebelvisscher

Must reads 👀