Celebs

Na maandenlange mediastilte kondigt André Hazes zijn comeback aan

andre-hazes-comeback

Ondanks dat André Hazes nooit écht helemaal uit onze levens is verdwenen, heeft hij het afgelopen jaar wel een stapje terug gedaan. Maar nu heeft de zanger goed nieuws voor ons! Hij heeft namelijk zijn comeback aangekondigd. Via Instagram deelde de zanger alle details met ons.

André Hazes keert terug! ‘Ik heb jullie enorm gemist’

Goed nieuws voor de fans! Binnenkort is de zanger weer live te zien op het podium.

‘Mezelf terug vinden’

Vorig jaar werd het duidelijk dat André Hazes even een pauze zou nemen van zijn carrière. Op Instagram vertelt hij nu iets meer over waarom het zo belangrijk was om het even rustig aan te doen. ”Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden”, schrijft de zanger. ”Wanneer ik probeerde mijzelf terug te vinden, raakte ik steeds meer mensen kwijt. Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment zo nodig had. Gewoon helemaal terug naar de basis in een zoektocht naar mijzelf. Uitzoeken wie ik nu werkelijk ben, wat ik wil in mijn leven en erachter komen wat mij nu ECHT gelukkig maakt (en wat juist niet).”

Bewuste keuze

Gelukkig vertelt André dat het op dit moment een stuk beter met hem gaat. ”Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam en ik heb daarin bewust gekozen voor een lange mediastilte. Niet omdat ik jullie, mijn fans, tekort wilde doen, maar om een periode van rust te creëren. Iets waar ik enorm aan toe was en waardoor het nu weer juist goed met mij gaat”, aldus de zanger.

Ook vertelt hij over zijn documentaire, Crossroads, die binnenkort op Videoland te zien is. ”Ik laat mij van mijn meest kwetsbare kant zien en geloof me dat dit zwaar was. Ik ben van ver gekomen en jullie verdienen een eerlijke documentaire”, laat hij weten.

Lees ook
Insane! Dit enorme bedrag verdient André Hazes aan zijn docu

Holland Zingt Hazes

Tot slot vertelt hij wanneer we hem weer kunnen zien optreden. ”Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijt raken”, schrijft hij. ”Ik heb jullie zo gemist en kan niet wachten om mijn comeback te maken. En waar anders zou dat kunnen dan bij Holland Zingt Hazes 2023. Ik kijk er enorm naar uit om weer te mogen zingen voor het meest trouwe publiek dat er is.” 

View post on Instagram
 

 

Must reads 👀