Lifestyle

Action verkoopt nu een prachtige buitendouche voor een prikkie

action buitendouche

We gaan eindelijk richting de zomer en de temperaturen gaan vanaf volgende week flink omhoog. We zijn dan ook massaal bezig om onze tuin helemaal summer proof te maken. En wij hebben iets gevonden wat deze zomer niet mag ontbreken. Bij Action scoor je namelijk een buitendouche voor nog geen honderd euro.

Action

Ben jij al druk bezig met het opfleuren van je balkon of tuin voor de zomer? Dan hebben wij iets gevonden wat zeker niet mag ontbreken. Action verkoopt nu een buitendouche en hij is echt amazing. De douche is alleen verkrijgbaar in de webshop, dus je hoeft er niet mee te slepen. Scheelt dus een heleboel moeite.

Buitendouche

Bij Action koop je de buitendouche voor nog geen 100 euro. Je kunt hierdoor na het zonnen super makkelijk even opfrissen in je tuin of op je dakterras. De douche kan je gemakkelijk aansluiten op je tuinslang en binnen nog geen drie minuten is de douche gevuld.

Lees ook: 
OMG: je kunt nu een jaar lang gratis shoppen winnen bij Action

Heb je toch liever een warme of lauwe douche? Maak je niet druk, want dat kan natuurlijk ook. Het water warmt op door de zon en hierdoor kost de buitendouche geen extra energie. Let er dus wel op dat de buitendouche een plekje in de zon krijgt. Verder heeft de buitendouche een apart kraantje om bijvoorbeeld emmertjes water of waterpistolen te vullen. Wees er snel bij en haal deze buitendouche nu bij Action voor maar €99,95.

Beeld: Pinterest

Must reads 👀