News

Wat gebeurde er achter de schermen bij de B&B Vol Liefde reünie?

bb-vol-liefde-reunie-videoland

Bij de reünieaflevering vertelde Art Rooijakkers, de presentator van B&B Vol Liefde, dat er veel gebeurd tijdens de opnames van het programma. Er gingen dan ook veel geruchten rond over alle deelnemers. Daarom onthult Art nu juicy details over wat er gebeurde achter de schermen bij de reünie van B&B Vol Liefde.

Art Rooijakkers over reünie-aflevering B&B Vol Liefde

Toen B&B Vol Liefde werd uitgezonden op televisie, begon de geruchtenmolen overuren te draaien. Maar volgens Art heeft dit niet voor extra spanningen gezorgd tijdens de reünie-aflevering van het programma. “Of er een mediator nodig is geweest? Nee, dat heb ik niet meegekregen. Maar misschien als ik er niet bij was”, liet Art weten in een interview met FawryNotSawry van RTL Boulevard. “Het is natuurlijk best een lange zit, dus we hebben een paar keer een plaspauze gehad. Daar zullen ongetwijfeld gesprekken gevoerd zijn door de deelnemers, maar niet dat er echt ‘ho stop’ nodig was.”

View post on Instagram
 

Pijnlijke momenten

Toch waren er wel een paar ongemakkelijke momenten volgens Art. “B&B Vol Liefde draait natuurlijk om liefde, die is ook gevonden, maar ook wel om heerlijk genieten van pijnlijke, ongemakkelijke momenten. Daar kijk je toch ook wel een beetje voor en die momenten waren er ook bij de reünie.” Zo dacht de presentator dat het wel weer goed zou komen tussen Martijn en Tamara, maar dat bleek uiteindelijk toch niet het geval te zijn. De twee hadden elkaar namelijk weinig te vertellen tijdens de reünie-aflevering. “Maar dat liep anders, dat voelde wel ongemakkelijk, ja.”, vertelde Art over deze situatie. En ook het dansen met Walter ervaarde Art als een tikkeltje ongemakkelijk. Wij hebben in ieder geval enorm genoten van deze allerlaatste aflevering.

Beeld: b&b vol liefde