News

Justin Bieber wordt jongste artiest ooit met vijf #1 albums!

Justin Bieber mag dan op dit moment door een periode van drukte en stress gaan, zijn muziek doet het nog steeds wonderbaarlijk goed. Op dit moment doet zijn nieuwe album, Believe Acoustic, het zo goed dat het waarschijnlijk een nummer 1 positie in de Amerikaanse hitlijsten zal veroveren. En dan? Dan is Justin Bieber (18) de jongste artiest ever met vijf #1 albums!

De andere vier topalbums waren My World 2.0 (ofcourse), Never Say Never, Under The Mistletoe en natuurlijk Believe. Opmerkelijk is dat Believe Acoustic in principe dezelfde nummers bevat, maar dan natuurlijk in een akoestische versie. En toch is de verkoop en oplage enorm! Believe Acoustic is al 211 duizend keer over de toonbank gegaan en lijkt het nu zelfs beter te doen dan de originele cd.


Bron: Reporters

Er is geen artiest die het ooit zo goed deed op de leeftijd van Justin. Hij doet nu dus ook officieel niet meer onder voor artiesten als Michael Jackson, Justin Timberlake of Britney Spears, die ook erg jong waren. De toekomst maakt Bieber natuurlijk zelf. 

Waarschijnlijk zal de zanger erg blij zijn met dit nieuws, verder had hij namelijk een niet al te beste week. Hij werd weer in zijn Ferrari aan de kant van de weg gezet (deze keer had hij de auto aan een vriend zonder rijbewijs uitgeleend) en er zijn foto's verschenen waarop Bieber wederom een joint opsteekt (met diezelfde vriend). Tenslotte wil zijn ex-vriendin Selena Gomez hem, naar het schijnt, nog steeds niet terug. En dat ondanks er zo'n mooi nummer over het stel op zijn nieuwe topalbum staat!

Denk jij dat dat Justin Bieber de jongste artiest ever met vijf #1 albums wordt? 

Must reads 👀