Celebs

OMG! Jaimie Vaes laat haar Jorik-tatoeage coveren: ‘Ik zou een grafsteen doen’

Het is geen geheim dat de liefde tussen Jaimie Vaes en Jorik Scholten (beter bekend als Lil’ Kleine) definitief over is. Inmiddels staan Jaimie en zoontje Lío er al een tijdje alleen voor, en Jaimie lijkt er – gelukkig – helemaal overheen te zijn. Ze laat namelijk zelfs haar Jorik-tattoo coveren! Zo is te zien in het nieuwe seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane.

Jaimie Vaes laat haar Jorik-tatoeage coveren

In het voorproefje voor het nieuwe seizoen is te zien dat ze haar bestfriend Koen Kardashian om advies vraagt.

Jaimie: In The Vaes Lane

Vrijdag is het eindelijk zover! Dan kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane, de realityserie over het hectische leven van Jaimie Vaes. De eerste beelden van het nieuwe seizoen zijn nu vrijgegeven.

De tekst gaat verder onder de post.

View post on Instagram
 

Interview Khalid & Sophie

In de beelden is te zien dat Jaimie aan het voorbereiden is voor het interview met Khalid & Sophie. Dit interview kwam na aanleiding van het vreselijke filmpje dat haar ex-vriend Jorik haar hoofd tussen een autodeur had geslagen na een uit de hand gelopen ruzie. ”Nu ik met deze stap eindelijk voor mezelf heb gekozen, en indirect dus ook voor Lío, moet ik wat van mezelf laten horen om er uiteindelijk ook sterker uit te komen,” vertelt ze.

De tekst gaat verder onder de post. 

View post on Instagram
 

 

Terug naar Ibiza

Ook zien we dat Jaimie vooral toe is aan wat rust. Ze bedankt iedereen dan ook voor de steun die ze heeft ontvangen. ”Na een moeilijke, warrige en pittige tijd gaat het een stuk beter met mij en dat komt ook dankzij jullie allemaal,” zegt ze tegen haar vrienden. Ook vertelt ze dat ze weer terug zal gaan naar Ibiza om daar te gaan wonen. 

Spijt van tatoeage

Jaimie heeft de naam van Jorik tijdens hun relatie laten tatoeëren op haar onderarm. Maar nu de relatie over is, heeft ze spijt van deze keuze. Daarom belt ze haar best-friend Koen Kardashian voor advies. ”J-o-r, zal ik dat doorkrassen of zal ik er een zwart balkje van maken?”, vraagt ze. En Koen heeft een goed idee: ”Nou, ik zou een grafsteen doen.”

Beeld: Instagram @jaimievaes

Must reads 👀