Celebs

Jaimie Vaes voedt zoontje Lío alleen op: ‘Ik ben papa en mama tegelijkertijd’

Het hele internet stond er afgelopen maanden vol mee: het drama dat zich heeft afgespeeld tussen Jaimie Vaes en haar ex-vriend Lil’ Kleine (Jorik Scholten). Jorik is inmiddels weer terug uit Thailand, waar hij behandelingen kreeg voor zijn agressieproblemen. Toch heeft Jorik geen contact meer met haar of met zijn zoontje Lío. Jaimie voedt hem alleen op. 

Jaimie Vaes voedt zoontje Lío helemaal alleen op

En gelukkig gaat dat Jaimie heel goed af!

De relatie van Jorik en Jaimie

Veel mensen hadden na het IBiza-incident van vorig jaar hun vraagtekens bij de relatie van Jorik en Jaimie. Jaimie ontkende zelf toen nog dat het niet zo heftig was als dat de media liet blijken, maar begin dit jaar kwam de waarheid aan het licht. Er dook toen een video op, waarin te zien was dat Jorik het hoofd van Jaimie tussen een autodeur sloeg na een uit de hand gelopen ruzie. Jorik werd toen opgepakt, en sindsdien zorgt Jaimie voor hun zoontje Lío.

Lío alleen opvoeden

Op dit moment is Jaimie de enige aanwezige ouder in het leven van Lío. ”Ik ben papa en mama tegelijkertijd. Het is heel jammer dat het zo moet gaan, maar het leven gaat door. Ik probeer er als moeder zijnde iets van te maken,” vertelt Jaimie erover. En dan bedoelt ze ook echt helemaal alleen: ze krijgt namelijk geen alimentatie van haar ex. ”Het werd een gevecht tussen mijn en zijn advocaten en na de zoveelste teleurstelling dacht ik, laat ook maar. Hou het maar lekker, dan doe ik het wel alleen.” Jaimie hoopt dat er een punt komt waarop Jorik weer deel uit kan maken van Lío’s leven, maar voor nu is dat dus nog niet zo. ”Het is wenselijk dat zijn vader een rol gaat spelen, maar als het niet zo is, dan is het zo,” zegt Jaimie erover.

Is Jaimie weer gelukkig in de liefde?

Dat Jorik in haar verleden ligt, is inmiddels wel duidelijk. De laatste tijd spotten we Jaimie ook steeds vaker met anderen! Laatst werd ze nog zoenend gespot met een mega knappe Fransman, maar is dit ook daadwerkelijk iets geworden? ”Het is geen nieuwe liefde en die heb ik op dit moment ook niet,” vertelt ze erover. ”Ik sta er wel voor open, en ik heb ook wel eens contact en dan ben je een beetje aan het daten, maar dat is voor nu niks serieus.” Ondanks dat ze in de toekomst dus zeker wel weer openstaat voor een nieuwe relatie, vindt ze het voor nu heel fijn om lekker in haar eentje te zijn. En dat is natuurlijk meer dan begrijpelijk, na de situatie waar ze uitkomt! ”Ik hoef nu op dit moment geen vaste relatie. Ik ben heel blij dat ik vrij ben, dat ik kan genieten van mijn vrijheid. Natuurlijk vind ik het heel leuk om af en toe leuk gezelschap te hebben, maar daar hou ik het denk ik voorlopig bij.” 

Bron: ZeBeeld: Instagram @jaimievaes

Must reads 👀