Celebs

In dit huis zal zangers Anouk met haar kersverse man Dominique gaan wonen

Zangeres Anouk is onlangs met haar vriend Dominique getrouwd tijdens haar concert op het Malieveld terwijl er duizenden mensen toekeken. De twee zijn smoorverliefd op elkaar en kunnen dan ook niet wachten om de rest van hun leven met elkaar te kunnen delen. De volgende stap is samenwonen. Het stel heeft namelijk een huis gekocht!

Trouwen op het Malieveld

Anouk trouwde onlangs met de liefde van haar leven, Dominique, tijdens haar concert op het malieveld. De twee hebben wel een flink leeftijdsverschil. Anouk is namelijk 47 jaar oud en Dominique is 28 jaar oud. Maar leeftijd is maar een getal, toch? De twee hebben samen ook een dochtertje: Jelizah. Anouk heeft Dominique leren kennen in 2015. Dominique was de basketbalcoach van de oudste zoon van Anouk. 

Nieuwe woning in Haarlem

Anouk en Dominique verlaten Amsterdam. De twee hebben namelijk een huis gekocht in Haarlem, dat meldt BekendeBuren. De woning van 123 vierkante meter heeft twee verdiepingen en twee slaapkamers. Verder heeft de woning ook een luxe half open keuken, een balkon én een dakterras! 

Watch on YouTube

Lees ook: Douwe Bob vader geworden van derde (!) kindje

Het nieuwe stulpje heeft Anouk 475.000 euro gekost en dat heeft ze in één keer afgerekend. Anouk heeft ook nog vier andere appartementen op haar naam staan. Deze verhuurd ze, om wat extra bij te verdienen. Ze heeft tenslotte zes kinderen die allemaal willen gaan studeren!

Bron: fem-femBeeld: Instagram @dominiqueschemmekes