Celebs

Oh my, Temptation’s Annebel én Ivo ondergaan mega transformatie!

We kennen Annebel en Ivo natuurlijk allemaal van Temptation Island. De twee hebben allebei nogal opmerkelijke looks. Ivo heeft natuurlijk mega lang haar en Annebel valt vooral op door haar volle lippen. De twee hebben nu allebei een make-over gekregen en je herkent ze bijna niet meer terug!

Temptation’s Annebel en Ivo ondergaan make-over!

Ivo zet de schaar in zijn lange, wilde lokken en Annebel besluit ook iets weg te laten halen. 

Ivo neemt afscheid van zijn lange lokken

Ivo doet samen met zijn vriendin Maris mee aan Temptation Island, omdat ze niet zeker waren van hun toekomst samen. Maris wil namelijk graag toekomstplannen maken, maar Ivo leeft met de dag en houdt niet van die commitment. Tot nu toe konden we Ivo allemaal als de man met de lange haren, maar daar komt nu dus verandering in! Hij heeft namelijk besloten om zijn haar af te knippen. Op TikTok deelt hij de video van zijn transformatie. “New hair, new me”, schrijft hij erbij. 

View post on TikTok

Annebel ondergaat medische ingreep

En oók Annebel heeft iets aan zichzelf laten veranderen. Een paar weken geleden kwam ze al met het nieuws dat ze haar lipfillers weg liet halen, nu heeft ze ook haar traangootjes aangepakt. Deze behandeling zorgt ervoor dat je meer volume onder je ogen krijgt, waardoor je dus ook geen wallen meer hebt, je donkere kringen weggaan en je minder rimpels krijgt. Op haar Instagram deelt Annebel het resultaat van de behandeling. 

Bron: BeautifyBeeld: Tom Cornelissen

Must reads 👀