Celebs

Zien! Dit zijn de meest iconische looks van Harry Styles!

Harry Styles is tegenwoordig veel meer dan alleen die leuke krullenbol die we kennen uit One Direction. Met zijn kleding steelt hij elke keer weer de show and we’re here for it! Daarom hebben we al zijn iconische looks van de afgelopen jaren voor je op een rijtje gezet!

Lees ook: OMG! Harry Styles is binnenkort te zien in de nieuwste Marvel film The Eternals

Dit zijn de iconische looks van Harry Styles door de jaren heen!

Het begon allemaal met een onschuldige auditie voor het programma ‘X-Factor’. Daar werd hij al snel samen met vier andere jongens samengevoegd tot een boyband: One Direction. De populaire boyband heeft flink wat hits gescoord. In 2015 besloten de leden om allemaal individueel verder te gaan. Dus ook Harry Styles!

En sinds Harry solo verder is gegaan staat hij bijna in iedere hitlijst! Maar dat is nog niet alles, ook zijn looks zijn fenomenaal! De kleurrijke pakken en glitterlooks zijn altijd on point! Dit zijn dan ook de meest iconische outfits van Harry Styles: 

Harry in One Direction

In de tijd dat Harry nog in One Direction zat was hij ook altijd al goed gekleed. Zo had hij tijdens de American Music Awards in 2014 een prachtig pak aan. De gouden accenten steelde de show. We love it!


Kevin Mazur/AMA2014/WireImage

MET – Gala

We kijken altijd onze ogen uit tijdens het MET – Gala, omdat alle celebs hier hun meest prachtige outfits aan hebben! Zo ook Harry Styles! In 2019 droeg hij namelijk een op maat gemaakt Gucci-pak. Ook heeft hij speciaal voor deze gelegenheid een oorbel laten schieten!


Taylor Hill/FilmMagic

Grammys

Denk je aan Harry, dan denk je waarschijnlijk meteen aan deze look. Hij rockt het gewoon! Dit is ook een look die ons niet zal staan, maar Harry kan het prima hebben. Hij droeg deze look naar de Grammys in 2021. En ook dit is wederom een Gucci-look.


Jay L. Clendenin / Los Angeles Times via Getty Images

Coachella festival

Dit is één van Harry zijn recentere looks! Dit glitter pak droeg hij op Coachella ter eren van zijn nieuwe album. Tijdens zijn optreden song hij twee nieuwe nummers die op dat moment nog niet uit waren. En wat staat dit hem goed!


Kevin Mazur/Getty Images for ABA

Bron: NSMBLBeeld: Pinterest