Celebs

OMG! Heeft Dusty van Ex On The Beach een nieuwe vriendin?

Dusty trok nogal de aandacht tijdens zijn deelname aan Ex On The Beach. De 100 bedpartners heeft hij helaas niet gehaald, al heeft hij wel flink zijn best hiervoor gedaan. Een echte player zou je denken. Maar nu lijkt het toch alsof er een dame is die Dusty heeft kunnen temmen. 

Heeft EOTB Dusty een nieuwe vriendin?

Dusty is op Schiphol gespot met een enorme – en prachtige – bos bloemen, wachtend op zijn vriendin!

Dusty Taconis

Na zijn spraakmakende deelname aan Ex On The Beach, is Dusty niet meer uit de schijnwerpers verdwenen. Hij was aanwezig op allerlei feesten en het leek erop dat hij ook nog steeds genoeg aandacht kreeg van de dames. Maar dat veranderde toen Dusty vorig jaar in een heftig scooterongeluk terechtkwam. In een recent interview vertelt hij dat hij sinds het ongeluk niet meer drinkt, omdat dit slechte gevolgen voor hem kan hebben. Maar gelukkig heeft de casanova geen alcohol nodig om gezellig te zijn: hij wordt namelijk nog vaak gespot op toffe feesten en events!

Nieuwe vriendin

Niet alleen zijn reputatie is veranderd sinds zijn scooterongeluk. Het lijkt er nu namelijk op dat de playboy in hem ook is verdwenen. Dusty is namelijk op Schiphol gespot met een enorme bos rozen. Hij zou daar aan het wachten zijn op zijn nieuwe vriendin, de mega nappe Olivia Konieczna. 

Afgelopen week plaatste Olivia een foto vanuit Bali op Instagram. ”Bye bye Bali, I gonna miss u,” schreef ze erbij. Dusty reageerde hierop met: ”Zie ik je eindelijk weer ❤️”. Hoe lief! Ook zou Dusty met haar op het vliegveld gespot zijn, hier zijn echter geen foto’s van.

View post on Instagram
 

Bron: Love RealityBeeld: Instagram @dustytaconis

Must reads 👀