News

Zien! Dit is de nieuwe lover van First Dates-barman Victor Abeln

Stiekem zijn we allemaal wel een beetje verliefd op First Dates-barman Victor Abeln. Met zijn prachtige blauwe ogen, heerlijke cocktails en doordachte vragen. Maar droom nog maar lekker verder, want Victor is helaas niet meer single. Hij maakt nu eindelijk bekend wie zijn nieuwe lover is!

Nieuwe liefde voor First Dates-barman Victor Abeln

Het is niet de eerste vrouw op wie Victor verliefd werd. Eind augustus maakte hij bekend dat zijn relatie met zijn toenamalige vriendin na drieënhalf jaar tot een einde was gekomen. Zijn vriendin kreeg de diagnose MS en de twee groeide uit elkaar. Maar nu is er dus weer een nieuwe vrouw in het leven van de knappe barman.

Rustig aan 

De twee wilde het graag rustig aan doen, elkaar eerst een beetje beter leren kennen. Maar na twee weken ging Victor samen met zijn nieuwe liefde Renee op vakantie naar Curaçao. Maar nu blijkt dus dat de twee nog steeds samen zijn. Afgelopen weekend was het stel voor het eerst samen te zien op de rode loper. We hopen dat Victor deze keer wel de ware heeft gevonden en wensen ze veel geluk samen!

Beeld: Shownieuws

Must reads 👀