News

Jørney en Odim officieel uit elkaar door racistische opmerkingen en fysiek geweld

Jørney en Odim verkeerden al een tijdje in een knipperlicht relatie. Maar het lijkt er nu toch echt op alsof daar een einde aan is gekomen. Jørney zou namelijk een aantal racistische opmerking hebben gemaakt naar Odim. En er zou zelfs fysiek geweld gebruikt zijn!

Jørney en Odim uit elkaar door racistische opmerkingen en fysiek geweld

Jørney en Odim hebben inmiddels al een behoorlijke een geschiedenis samen. De twee kwamen elkaar tegen tijdens hun deelname aan Ex On The Beach. Niet lang daarna was Jørney zwanger en kregen ze samen hun eerste kindje. Ze hebben daarna nog geprobeerd om voor hun relatie te vechten, maar Odim gaf net iets te vaak aandacht aan andere vrouwen. 

Op Instagram heeft Jørney nu laten weten dat de twee officieel uit elkaar zijn. “Middels deze weg wil ik jullie laten weten dat wij officieel uit elkaar zijn. Zoals jullie allemaal weten heb ik in emotie vreselijke dingen geroepen naar mijn ex. Ook heb ik racistische uitlatingen gedaan. Dit had nooit mogen gebeuren en ik hoop dat jullie realiseren dat ik geen racist ben”, schrijft de reality-ster in haar Instagram Stories. 

Wat is er nou precies gebeurd? 

Jørney geeft ook nog antwoord op al onze vragen: “In belang van onze dochter wil ik er niet te gedetailleerd op in gaan. Wat ik wel kan zeggen is dat mijn ex-partner en ik erge ruzie hebben gekregen, waarbij fysiek geweld is gebruikt. Verder zijn er van beide kanten uitlatingen gedaan die niet door de beugel kunnen.” Jørney laat weten spijt te hebben van haar acties. Ze wil de komende tijd graag rust. “Ik wil tegen alle mensen die ik hierbij heb beledigd mijn oprechte excuses aanbieden, verder zal ik iedereen willen vragen om mij en mijn dochter met rust te laten.”

View post on Instagram
 

Audiofragmenten

Maar daar blijft het niet bij. Het Instagram-account @reality.fbii heeft namelijk een aantal audiofragmenten gedeeld waar een telefoongesprek te horen is tussen Jørney en een andere vrouw waar Odim contact mee zou hebben gehad. Odim zou zelfs tegen de vrouw hebben gezegd dat hij een relatie met haar wilde. De vrouw wil hier verder geen uitspraken over doen, ze vindt dat het aan Odim is om dat te vertellen. Oei!

Heb jij ook te maken met fysiek geweld? Meld dit dan door contact op te nemen met Veilig Thuis of neem contact op met 112. 

Beeld: Instagram @jurney.hendrikx