Love

Deze dingen kun je beter niet eten voordat je de liefde gaat bedrijven

Tijdens het bedrijven van de liefde wil je dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Het is dan ook super ongemakkelijk precies op dat moment een scheetje of boertje moet laten. Het is natuurlijk geen ramp, maar erg prettig is het ook niet. Het is daarom belangrijk dat je goed eet voordat je met je lover het bed in duikt. Daarom hebben we speciaal voor jou een lijstje welk voedsel je beter kunt vermijden.

Lees ook: Met deze 7 tips word jij de beste ‘cowgirl’ tussen de lakens

Dit voedsel kun je beter vermijden als je met iemand het bed in duikt

In dit lijstje staan verschilende voedingsmiddelen vermeldt die je beter kunt vermijden voordat je met je lover of partner het bed in duikt. 

1. Koolzuurhoudende frisdranken

Deze is eigenlijk wel logisch. Als je koolzuurhoudende frisdrank drinkt is de kans dat je een boer moet laten namelijk heel groot. Niet echt ideaal tijdens het zoenen. Je maag raakt ook vaak een beetje van slag door de koolzuur.

2. Zout voedsel

Soms zijn we gewoon toe aan zout eten, maar ook deze kan je voordat je met je partner het bed in duikt beter even overslaan. Als je te veel zout binnen krijgt kan je namelijk vocht vast gaan houden. Hierdoor wordt je buik wat boller. Ook heeft zout invloed op je bloedstroom. Dat kan er voor zorgen dat het moeilijker wordt om tot een hoogtepunt te komen. 

3. Kauwgom

Kauwgom is niet per se slecht om te nemen. Maar pas wel op voor de gevolgen. Want voor het zoenen is het prettig als je een frisse adem hebt. Maar tijdens het kauwen van je kauwgom krijg je veel meer lucht binnen dan normaal. Daardoor wordt de kans op winderigheid ook groter in bed. En je hebt misschien wel een frisse adem, maar scheetjes ruikten vaak niet zo fris. 

4. Koffie

We weten allemaal dat je van koffie vaak naar het toilet moet. En dat is tijdens het vrijen natuurlijk niet heel prettig. Ook krijg je van cafeïne sneller stress, hierdoor kun je minder makkelijk ontspannen. En wat zijn daar de gevolgen van? Dat je libido misschien wel minder wordt. En dat willen we natuurlijk niet. 

Lees ook: Dit zijn de dingen die je absoluut niet mag vergeten na het vrijen

5. Fruit

Fruit klinkt misschien onschuldig, maar dat is het niet. Je spijsvertering gaat namelijk sneller werken als je een stuk fruit hebt gegeten. Je krijgt buikkrampen en gas hoopt zich op in je buik. Daarna kan je meteen rennend naar de wc. Oeps…

6. Soja

Het is niet bepaald verstandig om soja te eten. Je lichaam maakt dan namelijk minder testosteron aan. En dat hormoon heb je juist nodig voor je libido. Eet daarom niet te veel soja als je weet dat je daarna met je partner of lover het bed in zal duiken. 

7. Alcohol

Leuk hoor een drankje op z’n tijd. Maar ook dit is niet zo heel verstandig. Met je lover is het natuurlijk gezellig om een wijntje te drinken voordat jullie samen het bed in kruipen. Maar alcohol zorgt ervoor dat je lichaam melatonine aanmaakt. Hier word je slaperig van, niet zo handig dus!

Bron: fem-femBeeld: Pinterest