Films & Series

MAFS Ingeborg en Chantal bij Eating With my Ex: ‘Ingeborg heeft twee gezichten’

Ben jij klaar voor een nieuwe aflevering van ‘Eating With my Ex?’ Dit keer is het de beurt aan Chantal en Ingeborg. Zij waren het eerste lesbische koppel dat door ‘Married At First Sight’ werd gekoppeld door de wetenschap. Toen Chantal deelnam aan het programma was ze nog maar het uit de kast. Iets wat voor Ingeborg nogal als een verassing kwam. Haar coming-out was al een langere tijd geleden. Uiteindelijk is het experiment voor de twee ook niet geslaagd. De twee schuiven nu weer bij elkaar aan tafel en hebben zeker weten nog het één en ander te bespreken.

Lees ook: My Little Puny en Kata Minaj de liefde bedreven in de Efteling?!

Te snel getrouwd na coming-out

De twee nemen plaats aan tafel en Ingeborg leest de eerste vraag voor: ‘kwam ons huwelijk te snel na je coming-out?’ Chantal laat weten dat ze deze vraag wel had verwacht. Ze vertelt dat het huwelijk en haar coming-out tegelijkertijd plaatsvonden. “Ik was echt opzoek naar liefde. Ik stond daar ook voor open en ik had liefde te geven.” Daarnaast vertelt ze dat ze het ook oneerlijk vond tegenover Ingeborg omdat ze nog te veel met zichzelf struggelde. Ingeborg reageert positief op Chantal haar antwoord. “Dit is een positieve afsluiting van ons Married verhaal.”

Ook laat het stel weten dat ze beide vonden dat de communicatie tijdens hun huwelijk niet bepaald soepel verliep. Chantal vertelt dat ze het jammer vindt dat Ingeborg tijdens het experiment niet heeft door laten schemeren dat ze problemen had met de timing van het huwelijk. “Dat ben ik 1000% met je eens”, reageert Ingeborg.

Twee gezichten

Verder laat Ingeborg weten dat ze het vreemd vond dat Chantal in de afscheidsbrief had geschreven dat Ingeborg twee gezichten had. “In gezelschap was jij zeg maar anders, dan als ik alleen met jou was”, vertelt Chantal. Ingeborg heeft dat zelf heel anders ervaren. Ze dacht namelijk dat Chantal weg wilde lopen en wilde stoppen met het experiment. “En dan heb ik twee gezichten?”, vraagt Ingeborg zich af. Maar Chantal blijft bij haar standpunt en antwoord dan ook met een simpele: ‘ja’. Maar volgens beide lag het uiteindelijk allemaal aan de communicatie. 

Lees ook: In ‘Eating With My Ex’ gaan bekende mensen op date met hun ex

Een nieuwe aflevering van Eating with My Ex: Going Dutch, is vrijdag te zien op Discovery+. Als jij nou ook niet kan wachten tot vrijdag kan je alvast even inkomen door het fragment hierboven te bekijken. Één ding is zeker; deze aflevering wordt spannend…

Bron: Discovery+Beeld: Discovery+

Must reads 👀