Films & Series

My Little Puny en Kata Minaj de liefde bedreven in de Efteling?!

Het is weer zover: er staat een nieuwe aflevering van ‘Eating With my Ex’ voor ons klaar. Weet je wie er deze week bij elkaar aan de tafel schuiven? Keta Minaj en My Little Puny! Je weet wel die twee leuke drags uit Rupauls Drag Race. De twee zijn natuurlijk exen van elkaar en vertellen nu alles over hun relatie. Van seks in de Efteling tot aan met een gekneusde voet in het ziekenhuis door het vechten. Kortom; wij zijn weer helemaal ready voor een nieuwe aflevering!

Lees ook: Oei, Michael vraag aan Bradley of hij een daddy zoekt! 

Gezelligheid in de Efteling

De vraag luidt: Waarom hadden we zo weinig seks? De scene begint gelijk dramatisch. My Little Puny is een tijdje stil en Keta Minaj laat haar bestek extra hard op haar bord vallen. Dan verbreekt Keta de stilte: “Hadden wij dat?” Vraagt ze lachend. “Blijkbaar, dat staat hier”, vervolgd Little Puny. Vervolgens noemt Kata alle gekke plekken op waar ze de daad hebben verricht. “Meid: op school, in het bos, in de trein, in de Efteling”. Hold up: in de Efteling!? “In de wachtrij van de Pegasus (nu Joris en de draak) heb je zeg maar zo’n houten huisje, en ja daar kan je hele stoute dingen doen.” OMG juicy! Verder laat Keta weten dat ze er alles aan heeft gedaan om Little Puny in haar leven te houden. De twee doen er verder niet heel dramatisch over.

Met een gekneusde enkel het ziekenhuis in door een vechtpartij

Een lange stilte wordt verbroken door een nieuwe vraag gesteld door Keta: “Heb jij spijt van ons gevecht?” Even lacht Little Puny, maar al gauw komt hij bij zinnen. “Ja, daar heb ik wel spijt van”, vertelt hij. Keta vraagt zich af waarom. “Omdat ik helemaal niet van fysiek geweld hou en daar sowieso helemaal niet in geloof.” My Little Puny laat weten dat de spanning in die tijd zo hoog was opgelopen dat de twee elkaar echt hebben aangevlogen. Ze hebben elkaar door de kamer gegooid waardoor Keta zijn enkel had geblesseerd. Vervolgens heeft hij My Little Puny heel hard in zijn gezicht getrapt. Wel wil Keta laten weten dat hij denkt dat het zijn fout is geweest. De twee lachen het vervolgens een beetje weg en proosten op het judorollen door de woonkamer. Eind goed, al goed!

Lees ook: In ‘Eating With My Ex’ gaan bekende mensen op date met hun ex

Een nieuwe aflevering van Eating with My Ex: Going Dutch, is vrijdag te zien op Discovery+. Als jij nou ook niet kan wachten tot vrijdag kan je alvast even inkomen door het fragment hierboven te bekijken. Één ding is zeker; deze aflevering wordt juicy!

Bron: Discovery+Beeld: Discovery+

Must reads 👀