News

Zien: Annebel uit Temptation Island neemt ingrijpend besluit

We kunnen niet genoeg krijgen van dit seizoen Temptation Island: Love or Leave, want ondanks dat we nog niet zo ver in het seizoen zijn, beginnen er bij sommige deelnemers al serieuze connecties te ontstaan. Zo zijn wij mega benieuwd hoe het af zal lopen met Ivo, Maris en Esmé die Ivo zeker wel aan de relatie zou willen toevoegen en hoe het af zal lopen met René nu Annebel een band begint op te bouwen met de mannen. Daarover gesproken: wisten jullie al dat Annebel haar lipfillers gaat laten oplossen? 

Annebel uit Temptation Island: Love or Leave gaat haar lipfillers  oplossen

Annebel is als koppel met René naar Temptation Island: Love or Leave gekomen, zij hebben al vijf jaar een relatie en willen met hun deelname graag onderzoeken of hun relatie echt zo sterk is als ze denken, want is René wel echt zijn wilde haren verloren of zit de playboy nog in hem? En zullen zij beide geen sterkere connectie krijgen met iemand anders? Wij zijn heel erg benieuwd en hoe meer afleveringen we hebben gekeken, hoe een grotere fan we worden van Annebel, want zij begint steeds meer open te bloeien en heeft het oprecht gezellig met alle mannen in het huis!

Opmerkingen over de fillers

Helaas is niet iedereen even enthousiast over Annebel en krijgt zij regelmatig opmerkingen over haar lipfillers…. Hier is Annebel uiteindelijk iets aan gaan doen en zo heeft zij dan ook laten weten dat zij bezig is met het oplossen van de fillers. Dit betekent dat de fillers verwijderd worden en dat ze voor een natuurlijke look gaat. Ze laat via Instagram Stories weten dat de laatste restjes van haar bovenlip inmiddels al verwijderd zijn en dat de fillers in haar onderlip later opgelost zullen worden. Ze zal haar lippen wel nog subtiel opvullen en de vorm laten accentueren tot een mooi geheel. Wij vinden haar lippen nu al prachtig en zijn ontzettend benieuwd naar het eindresultaat. You go, girl! 

Instagram: @annebelvisscher

Beeld: Videoland