Celebs

Famke Louise over uitspraken in het verleden

Famke Louise kennen wij natuurlijk niet alleen van haar populaire songs. Heel wat jaren geleden was zij vaak te zien in de YouTube video’s van haar ex Tim. En op je zestiende bekend worden door die gekke YouTube video’s tja, dat heeft niet alleen maar positieve punten. Sterker nog, ze heeft behoorlijk wat te verduren gehad. Nu blikt Famke terug op deze periodes uit haar leven via Instagram.

Lees ook: Komt er een nieuw seizoen van de realityserie van Famke Louise?

Uitspraken uit het verleden

In het verleden hebben wij Famke Louise dingen horen zeggen waarvan wij dachten, mhmm.. dit had ze beter niet kunnen zeggen. Dit in verband met het vele kritiek wat Famke vaak over zich heen krijgt. Ondanks dat Famke het nu heel druk heeft met mommy zijn, maakt ze ook af en toe wat tijd voor haar fans. Zo besloot ze afgelopen weekend wat kijkersvragen te beantwoorden via Instagram. Daar werd haar onder andere gevraagd of ze spijt heeft van uitspraken uit het verleden. Daar had Famke wel het een en ander over te zeggen.

“Spijt niet, maar ik ben wel anders over dingen gaan nadenken”, antwoordt Famke eerlijk. “Ik ben gewoon een rebelse meid geweest die nu gewoon rustiger is. Het is allemaal veel serieuzer geworden.” Ja dat snappen wij compleet. Ze is natuurlijk nu moeder van baby Nówie en ze moet het goede voorbeeld geven aan de kleine.

Iedereen verdient een tweede kans

Famke heeft al op jonge leeftijd kennis gemaakt met de media en de negatieve gevolgen daarvan. Zo was ze als puber al te zien op het YouTube kanaal van haar ex Tim. Daar deden ze aan ‘pranks’ die niet altijd goed vielen bij de mensen om hun heen. Later brak Famke door als model en rapper. Ze heeft meerdere liedjes gemaakt, die toen erg populair waren. Door haar lange carrière hebben wij ook gezien dat ze soms behoorlijk ‘domme’ uitspraken kan doen. “Het probleem is dat mensen mij hebben zien ontwikkelen in de schijnwerpers. Was dat niet het geval geweest, had men ook anders naar mij gekeken”, vertelt Famke. Daar kan ze nog wel eens gelijk in hebben. Iedereen maakt fouten en je kan er altijd van leren.

Lees ook: Famke Louise: “Samenwerken met Bizzey maakte mij niet gelukkig”

Bron: GraziaBeeld: Instagram @famkelouise_

Must reads 👀