Celebs

OMG: op deze bizarre plek heeft EOTB Shani een tattoo van Davey laten zetten

Inmiddels zijn Ex on the Beach Shani en Davey al ruim een jaar samen, en de twee hebben in de tussentijd nogal wat met elkaar meegemaakt. Zo zijn ze een tijdje geleden gaan samenwonen, en hebben zowel Davey als Shani al een tattoo van elkaar genomen. En nu heeft Shani er nog één genomen, op een wel heel bizarre plek!

Shani zet tattoo voor Davey op bizarre plek

Het is al ruim een jaar dik aan tussen Davey en Shani, die elkaar via Ex on the Beach ontmoetten. Nu heeft Shani Davey’s naam vereeuwigd op een nogal bijzondere plek!

Knipperlicht relatie

De relatie van Davey en Shani gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn: de twee hebben namelijk een nogal turbulente relatie. Het ene moment waren ze smoorverliefd op elkaar, en het andere moment was er knallende ruzie. Op een gegeven moment was het zelfs zó erg, dat ze publiekelijk hun break up hadden aangekondigd. Later bleek tóch dat ze weer samen waren, nadat ze hun relatie opnieuw insta official hadden gemaakt. Nu gaat het alweer een paar maanden goed tussen de twee, dus heeft Shani een tattoo gezet van zijn naam.

Tattoo

Dit is niet de eerste tattoo die ze van Davey heeft: ze hebben namelijk al eerder een couples tattoo genomen. Nu wilden ze de liefde opnieuw vereeuwigen, maar deze keer op een wel héél bijzondere plek. Shani heeft nu namelijk levensgroot ”Davey” op haar billen laten tatoeëren! Bekijk de foto hieronder.


Beeld: Instagram @kaycandybar.1

Bron: Instagram @kaycandybar.1Beeld: Instagram @shanikevh

Must reads 👀