Celebs

Zien: Monica Geuze eerlijk over haar cosmetische ingrepen

Roos-Sanne

We zijn het er allemaal mee eens dat Monica Geuze een mega knappe vrouw is, toch? Ze is dan ook niet vies van een fillertje hier en een botoxje daar. Maar hoeveel botox heeft ze nou eigenlijk echt? Dat vertelt ze in haar nieuwe vlog!

Monica Geuze vertelt in nieuwste vlog welke cosmetische ingrepen ze heeft gehad

En het zijn er meer dan je zou denken!

Fillers

Filler is natuurlijk anders dan botox: filler wordt meer gebruikt om extra volume te creëren (vollere lippen, wegwerken van wallen, etc.), en botox verlamt de spieren waardoor je geen rimpels krijgt, of kan gebruikt worden voor medische doeleinden zoals veel zweten. 

Maar wat heeft Monica nou precies laten doen? ”Ik ben vorige week naar Jani geweest, een cosmetisch arts,” begint ze haar verhaal. ”Het is niet zo dat ik daar iedere week kom en aan mezelf laat sleutelen. Ik heb weleens eerder fillers gebruikt en die heb ik ook weer laten verwijderen. Sowieso die uit mijn lippen heb ik laten verwijderen. En ik heb ooit mijn jukbeenderen en kaaklijn laten doen,” vertelt ze. Maar dat is niet het enige wat ze heeft laten doen. ”Ik heb ook een klein beetje filler in mijn neus gehad,” maar volgens haar is dit allemaal al een paar jaar geleden, en zijn deze fillers dus waarschijnlijk al opgelost.

Het meest recente wat ze heeft laten doen was dus vorige week. ”Ik heb fillers in mijn jukbeenderen en in mijn kaaklijn gedaan. En ik ben er eigenlijk wel tevreden over. Het is echt minimaal gedaan,” vertelt ze erover.

Botox

Niet alleen is Monica inmiddels vrij bekend met fillers, maar ook botox heeft ze wel een paar keer gehad. ”Ik doe dus ook vaak een botoxtreatment in mijn oksels,” vertelt ze. ”Vooral als de zomer eraan komt vind ik het gewoon vervelend dat je bepaalde kleding niet aan kan als je transpireert. En ik laat ook weleens mijn fronsrimpel met botox behandelen, waardoor je dus niet boos kan kijken en die rimpel niet extra gaat stimuleren.”

Makes sense! Maar of ze het zou aanraden om aan jezelf te laten sleutelen? ”Ik zou letterlijk niemand aanraden om het te doen. Maar ik voelde mij er prettiger bij en ik dacht: ik wil het wel gewoon doen.” Duidelijk!

 

Lees ook: Plastic fantastic: deze ingrepen heeft Sarah van Soelen allemaal gehad
Lees ook: Wow! Sylvie Meis ondergaat cosmetische ingreep voor opnames Love Island

Beeld: Instagram @monicageuze