Celebs

Fabiola doet schokkende onthulling over haar tijd als verleidster bij Temptation Island

Wie kent Fabiola Volkers nou niet? We kennen haar natuurlijk als één van de beste verleidsters uit Temptation Island, maar tegenwoordig kennen wij haar van veel meer dingen. Zo kan je haar kennen van haar liedje ‘Alles Designer’, en uiteraard van haar disstracks tegen Vonneke Bonneke. Het is wel duidelijk; Fabiola heeft een behoorlijke reputatie. Maar de waarheid komt aan het licht. Ze heeft namelijk een onthulling gedaan over haar tijd als verleidster. Heftig!

Lees ook: Fabiola en Koen Kardashian hebben een flinke online ruzie

Fabiola in Tempa

Naar onze mening is Fabiola Volkers één van de beste verleidsters die Temptation Island tot nu toe heeft gekend. Het lukte haar namelijk om in Temptation Island VIPS seizoen 2 het hart van Niels te veroveren. Dit terwijl hij samen was met Rosanna. Fabiola had de charmes die nodig waren om Niels helemaal in te pakken. Niels van der Zanden en zijn toenmalige vriendin Rosanna Voorwald deden mee aan dit programma omdat ze de ‘ultieme’ relatie test wilde ondergaan. Waarom zou je anders meedoen aan dit programma? Maar bad enough, Niels kon Fabiola niet weerstaan en liet Rosanna stikken.

De krullenbol laat in een interview bij SLAM weten dat zij eigenlijk geen échte gevoelens had voor Niels. Als verleidster was het toen nog slechts de bedoeling dat je gaat verleiden, niet om gevoelens te ontwikkelen. Het is dan ook een spelletje wat zij met Niels heeft gespeeld. Oeps… Toch won Fabiola door de schijn het spel, dus haar missie was geslaagd.

Heftige onthulling over Fabiola en Niels

De deelname van Fabiola aan het programma werd niet door iedereen goedgekeurd. Waarom? Omdat Fabiola toentertijd 18 jaar oud was en Niels 29 jaar oud. Dit kan toch eigenlijk niet? Één van de interviewers bij SLAM was wel benieuwd; heeft Fabiola voor Niels ooit met iemand anders het bed gedeeld? “Nee nog nooit”, antwoorden Fabiola daarop. OMG, dat betekent dus dat ze is ontmaagd door Niels!? We zijn in shock!

Lees ook: Fabiola en Lisa Sace uit EOTB zijn met een Videoland-documentaire back op tv

Bron: fem-femBeeld: Instagram @yolaaworldwide