Celebs

Britney Spears openhartig over haar miskraam

Verdrietig nieuws voor Britney Spears. De zangeres maakte in april bekend zwanger te zijn, maar helaas komt ze nu met de mededeling dat ze haar wonderkindje is verloren. Britney was in verwachting van haar derde kindje samen met haar man Sam Asghari. In haar vroege zwangerschap heeft ze te horen gekregen dat ze een miskraam had… 

Lees ook: De nieuwe Britney Spears docu komt vandaag uit (en hier kan je ‘m zien)

De aankondiging

In april heeft de zangeres aangekondigd dat ze zwanger was van haar derde kindje. Uit een eerdere relatie met Kevin Federline heeft Britney al twee zoontjes: Sean Preston en Jayden. Nu probeerde Britney het voor een derde keer met haar huidige vriend Sam Asghari. ‘Mijn buik groeit steeds meer’, ‘Als ik een tweeling krijg, word ik gek’, deelde Britney toentertijd.

Op het moment van de zwangerschap werd bekend dat Britney minder vaak naar buiten zal gaan, omdat de paparazzi op de loer ligt. Ook deelde de zangeres een kort stukje over een perinatale depressie. Dit heeft zij bij een eerdere zwangerschap ervaren. ‘Ik moet zeggen dat het echt verschrikkelijk is’, schrijft ze erover. ‘Vrouwen spraken er destijds niet over. Sommige mensen vonden het gevaarlijk als vrouwen klaagden met een baby in hun buik. Maar nu praten vrouwen er dagelijks over. Godzijdank hoeft die pijn geen geheim meer te blijven.’ Good to know!

 

Kindje verloren

Helaas heeft Britney het verdrietige nieuws naar buiten gebracht dat ze in een vroeg stadium van haar zwangerschap haar kindje is verloren. Op haar Instagram heeft ze laten weten dat ze misschien wat langer hadden moeten wachten met het delen van het nieuws omtrent haar derde baby. Dan hadden ze wat meer zekerheid gehad. Ook laat de zangeres weten dat ze verder gaan met het proberen van het uitbreiden van hun gezinnetje. Ze vraagt om privacy in deze moeilijke tijd.

Lees ook: Zien: Tabitha maakt geslacht kindje bekend via gender reveal op Instagram!

Wij wensen Britney en haar gezinnetje heel veel sterkte toe. En wij hopen het beste voor haar in de toekomst. 🤍

 

Bron: @RTL BoulevardBeeld: Instagram @britneyspears

Must reads 👀