Films & Series

Heftig! Schandaal gebeurd tijdens opnames Temptation Island!

Oh oh, het ziet er naar uit dat dit seizoen van Temptation Island nog veel spannender wordt dan de voorgaande jaren. Wij hopen niet alleen op veel geflirt en drama, maar ook op iets anders wat naar buiten is gebracht. Raar werd er afgelopen aflevering opgekeken toen er 4 single vrouwen de villa binnenliepen, maar slechts 3 single mannen. Wat blijkt; een deelnemer zou drugs hebben gekocht op het eiland waardoor hij niet de opnames mocht starten! Heftig!

Lees ook: Wow: híér kun je Temptation’s Ivo en Maris al van kennen

Temptation Island

In het programma Temptation Island doen vier koppels mee aan de ‘ultieme relatietest’. Dit doen ze door veertien dagen apart van elkaar op een eiland door te brengen. Het is niet zomaar een eiland, het eiland zit namelijk vol met knappe singles. Je kan dan ook een hoop drama verwachten. Liefde, daten en heel veel sensatie, dat is hoe je het programma kan omschrijven. Elk seizoen kijken wij weer uit naar ‘het kampvuur’; daar kunnen de koppels beelden van elkaar zien. Daar zien ze meestal ook of de ander de fout in gaat. Juicy!

Meestal blijft het drama bij vreemdgaan, flirten met andere en hier en daar een ruzie. Maar dit seizoen gaat alles overtreffen! Één van de deelnemers zou namelijk drugs hebben gekocht op het eiland! Hoe zit dit!?

Crewleden over het schandaal

Roddelkanaal JuiceChannel heeft van crewleden van het nieuwe seizoen heftig nieuws te horen gekregen. Hans Gehrkens heeft terwijl de vrouwen op date waren, in zijn vrije tijd cocaïne gekocht op het strand vlak bij de villa. Omdat hij meedoet aan het programma had hij op dat moment geen geld bij zich. Hij heeft de verkopers wijs gemaakt dat hij het geld later op de dag aan hen zou geven. Dan weet je toch al dat dit niet goed afloopt? En inderdaad; Hans heeft het geld niet gegeven. Wat er toen gebeurde? De dealers zijn bewapend de vrouwenvilla binnen gestormd, omdat ze hun 40 dollar kwamen halen. Heftig!

Wat er met Hans is gebeurd? Die is nog voor het eerste kampvuur naar huis gestuurd. Want dit kan natuurlijk écht niet!

Lees ook: Monica en Kaj doen bizarre onthulling over nieuw Tempa seizoen: de Swing of Love

Of dit écht zo gebeurd is, weet niemand. Het is nog even afwachten of Tempa dit schandaal gaat uitzenden.

Bron: fem-femBeeld: Indebuurt

Must reads 👀