Celebs

Zien: prinses Amalia is op romantische vakantie met haar vriendje

Het is inmiddels al een tijdje bekend dat prinses Amalia een vriend heeft, namelijk de Duitse Isebrand Kaldewei. Ze schijnen helemaal in de wolken te zijn. Om hun liefde te vieren zijn de twee samen op vakantie, ze zijn namelijk gespot op het vliegveld! How cute?

Prinses Amalia en vriendje Isebrand Kaldewei samen op vakantie

De twee zouden samen een romantische vakantie geboekt hebben in Madrid!

Isebrand Kaldewei

Sinds de zomer van vorig jaar zijn er veel verschillende geruchten rondgegaan over wie nou die onbekende jongen was waarmee Amalia in New York was gespot. En wat bleek? Het is Isebrand Kaldewei, de zoon van een Duitse ondernemersfamilie die miljoenen zouden verdienen aan hun sanitairbedrijf. Hoelang de twee al samen zijn is niet duidelijk, sommigen denken nu ruim een jaar maar anderen spreken dit tegen.

Lees ook: Prinses Alexia betaalbare (!) Kingsday’s fit

Afgelopen zomer werd Amalia dus met Isebrand in New York gespot. Ondanks we in Nederland de mediacode hebben die zegt dat we niet zomaar foto’s mogen maken en verspreiden van de Koninklijke familie, plaatste het Amerikaanse blad Story de foto van Amalia en Isebrand op de cover. Volgens ooggetuigen was het wel duidelijk: ze hebben een relatie! Daarnaast zijn de twee ook nog op wintersport gezien in Lech. De Duitse krant Bild verspreidde er foto’s van.

Maar wie is Isebrand eigenlijk? De 19-jarige jongen is geboren in het Duitse Münster, als zoon van een rijke ondernemersfamilie. De familie heeft een sanitairbedrijf, waar ze vermoedelijk €400 miljoen aan hebben verdiend! Zelf studeert Isebrand op dit moment Business Innovation in Tilburg, en zat hiervoor in Long Island, New York op school.

Lees ook: Op vakantie naar Italië? Deze plekjes moet jij zeker bezoeken!

Samen op vakantie

Omdat ze dus al eerder gespot zijn op vakantie, weten we dat dit niet de eerste keer is dat ze samen een romantic getaway hebben. Nu gaan ze kennelijk naar Madrid. Volgens Life Of Yvonne zijn ze deze keer helemaal alleen, op ”een kast van een beveiliger” na. Daarom wordt er dus gespeculeerd dat de twee een romantische vakantie hebben, zonder de rest van de familie.

Bron: Harpers Bazaar | Life Of YvonneBeeld: RVD - Martijn Beekman

Must reads 👀